Σάββατο 8 Απριλίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Νίκη των κατοίκων του Αγίου Νικολάου και του Βασιλικού και γενικά της Δημοτικής Ενότητας Εύβοιας, η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων το βράδυ της Πέμπτης 6 Απριλίου 2023.
Διαβάζουμε πολλά και διάφορα στο fb από ανθρώπους οι οποίοι δηλώνουν πως εκπροσωπούν τον λαό της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίου, ενώ η αλήθεια είναι πως εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους και τους κομματικούς τους συντρόφους.
Έδωσαν μάχη για να πείσουν τους δημότες του Ληλαντίου να.... πάνε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν κατάφεραν να πείσουν ούτε έναν.
Στο Ληλάντιο μόνο οι έχοντες δικαίωμα ψήφου είναι 15.000.
Πόσοι από αυτούς ήταν στην συνεδρίαση; Ούτε 100 και μην προσπαθήσουν κάποιοι να μας διαψεύσουν.
Οι δημότες κάτοικοι του Ληλαντίου έδωσαν απάντηση την Πέμπτη 6 Απριλίου και δεν πίστεψαν τα κομματικά φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και τους γραφικούς τύπους οι οποίοι είναι 2-3 συνταξιούχοι οι οποίοι παριστάνουν τους ρήτορες.
Πολλά τα ψέματα ακόμη και μετά την συνεδρίαση.
Ούτε καν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας "δεν διάβασαν" σωστά.
Έγραψαν οι άσχετοι πως 18 δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ και 16 κατά!!!!!
Καλά οι υπόλοιποι 11 που χάθηκαν;
Τους πήρε το ποτάμι; Τους πήρε ο ποταμός;
Επειδή ο μπάρμπα Στέλιος δεν υπήρξε ποτέ κότα, σήμερα θα σας αποκαλύψει πως οι εκπρόσωποι του λαού, δηλαδή οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, άκουσαν την φωνή των δημοτών και ψήφισαν θετικά.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 45 και 1 ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Νικολάου ο οποίος ψήφισε 46. Ψήφισαν κατά της μελέτης οριοθέτησης του Λήλα ποταμού μόλις 16 από τους 46 που είχαν δικαίωμα ψήφου.
Σε λίγο ο μπάρμπα Στέλιος σας αποκαλύπτει πως τα κομματικά φερέφωνα και κάποιοι γραφικοί οι οποίοι δηλώνουν εκπρόσωποι λαού ηττήθηκαν, γιατί δεν μπόρεσαν να εξαπατήσουν κανέναν.