Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρακολουθήσαμε χθες όσο μπορούσαμε την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Συμβουλίου και διαπιστώσαμε την σταθερότητα του κυρίου Αναγνωστάκη στις απόψεις του. Θέλουμε να τον ρωτήσουμε και κάτι. Ξέρει πως άρνηση ψήφου σημαίνει πως αφήνεις ελεύθερο το πεδίο.... στην Περιφερειακή Αρχή να περάσει την εισηγησή της. Κύριε Αναγνωστάκη θα σας μείνει η κακία και όλα τα σχετικά.

- Αν κάνει κάποιος ένα ρεπορτάζ για τα πόσα "καθαρά" ΟΧΙ είπε ο κ. Αναγνωστάκης στο Περιφερειακό συμβούλιο, θα διαπιστώσει πως τα περισσότερα όχι τα είπε σε θέματα που είχαν να κάνουν με την εκκλησία. Γιατί το έκανε αυτό; Φυσικά για να είναι περισσότερο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και τους άθεους.

- Έχουμε πληροφορίες πως ο κ. Γιώργος από το Μπούρτζι θα πάει από σήμερα να κατασκηνώσει έξω από την αίθουσα που θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων. Χορηγός της σκηνής θα είναι ο ΣΎΡΙΖΑ!!!!!!

- Να το δούμε και αυτό και να ανάψουμε μια λαμπάδα στο μπόι του. Λένε πως ο κύριος Σπύρου ο υποψήφιος δήμαρχος μετά από προτροπή του ραδιοφωνατζή, θα πάει κι αυτός στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να είναι δίπλα στον λαό!!!!!!!!!

- Τι έγινε τελικά; Πάλι οι ΣΥΡΙΖΑιοι δεν πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις; Τελευταία τις πίστευαν γιατί μετά το δυστύχημα στα Τέμπη έβλεπαν την ψαλίδα να κλείνει και τους άρεσε. Ξέρουν καλά τι τους περιμένει στις 21 Μαΐου και γι' αυτό ας παραμείνουν ψύχραιμοι.