Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

.....η άποψή μας

 - Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ πως δεν πιστεύουμε στα πολλά πολιτικά κόμματα και είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του ότι "τα κόμματα πολλά, αλλά οι πολιτικές είναι μόνο δύο". Την μια πολιτική την εκφράζει η ΝΔ και την άλλη το ΚΚΕ. 
Όσο κι αν το ψάξει κανείς δεν θα μπορέσει να βρει άλλο κόμμα, με κάποια συγκεκριμένη πολιτική. Όλα τα υπόλοιπα βγήκαν και δημιουργήθηκαν από διαφωνούντες με την μία ή την άλλη πολιτική.
Είναι δυνατόν κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που λέει πως είναι αριστερό, να λέει καθημερινά πως..... ο Τσίπρας είναι ο αρχηγός και κανείς δεν θα τον αντικαταστήσει; Τα κόμματα της Αριστεράς δεν βάζουν πάνω από τα όργανα κανένα πρόσωπο.
Ο Ελληνικός λαός έχει μια μοναδική ευκαιρία τώρα σε αυτές τις εκλογές, να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα. Καμία ψήφος χαμένη, καμία ψήφους σε συμβιβασμένους, καμία ψήφο σε αυτούς που θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα κάποιων.
Η δική μας θέση είναι γνωστή. Να στείλουμε στην Βουλή ενισχυμένη την Νέα Δημοκρατία με αυτοδύναμη κυβέρνηση και το ΚΚΕ με διψήφιο νούμερο στα ποσοστά του.
Στα χαμηλά τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη και τέλος εκεί.
Όλα τα άλλα είναι άκρα, όλα τα άλλα είναι πολιτικά μαγαζάκια.