Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν μας φτάνει το ότι έχουμε Εθνικές Εκλογές, έχουμε και υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος τρέχει λέει για την παράκαμψη της Χαλκίδας και πάλι καλά που δεν αναφέρθηκε και στην παράκαμψη του Αλιβερίου. Καλά είναι έργο του Δήμου η όποια παράκαμψη; Κύριε υποψήφιε, επειδή η παράκαμψη έχει..... ήδη δημοπρατηθεί, ψάξτε για κάτι άλλο.

- Πάντως για να λέμε τα πάντα, ο υποψήφιος δήμαρχος δεν λέει κουβέντα για τα θέματα που αφορούν την παράταξη και συνεργάτες του στο ψηφοδέλτιο. Είναι τραγικό, αλλά είναι αληθινό. Βαβέλ η παράταξη. Σας θυμίζουμε την τοποθέτηση του υποψηφίου δημάρχου και την ψήφο συνεργάτη του στο θέμα του ποταμού Λήλα.

- Το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών μιλάει από μόνο του και αυτό που λέει πρέπει να το καταλάβουν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Αυτή την φορά οι δημότες θα τιμωρήσουν αυτούς οι οποίοι εκπροσωπούν άλλα πράγματα και ξαφνικά θυμήθηκαν την τοπική αυτοδιοίκηση.

- Μπήκαμε και επίσημα από σήμερα σε προεκλογική περίοδο και ο Αλέξης ζήτησε από την Πόπη να του επιτρέψει να επιχειρήσει να περάσει πάνω από τον πήχυ, χωρίς να πάρει φόρα!!!!! Αλέξη να προσέχεις γιατί χωρίς φόρα σε βλέπω πολύ χαμηλά.

- Πυρ και μανία είναι στο ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη και πιστεύουν πως το κόμμα πρέπει να αλλάξει αρχηγό. Ο Νίκος δεν έχει ικανότητες να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ και θα το διαπιστώσει σύντομα και ο ίδιος.

- Τώρα στις Εθνικές εκλογές ψηφίζουμε Ελλάδα, ψηφίζουμε σταθερότητα, ψηφίζουμε για αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτοί που ήθελαν την απλή αναλογική "την δολοφόνησαν" οι ίδιοι και ο λαός ήταν αυτός που την έστειλε στον αγύριστο.