Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

........ μικρά, μικρά

 - Τελικά εμείς με τους Γιώργηδες, κάποια σχέση έχουμε. Τους τραβάμε όπως ο μαγνήτης τα μέταλλα. Είχαμε τον Γιώργο από το Μπούρτζι ο οποίος "έπνιξε" στον Ληλαντα ποταμό τα όνειρα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των υποψηφίων βουλευτών οι οποίοι μετά από πρόσκληση του κυρ Γιώργου περπάτησαν τον Λήλα γιατί πίστευαν πως το θέμα πουλάει, αλλά τελικά δεν πουλούσε και έτσι όλους μαζί τους πήρε το ποτάμι τους πήρε ο ποταμός και να μην το ξεχάσουμε, ο ίδιος ποταμός θα πάρει και τους κυρίους Παγώνη και Καθαροσπόρη οι οποίοι όταν..... ήταν στην εξουσία για 5 χρόνια παρεάκι δεν έκαναν το παραμικρό για τον Λήλα ποταμό και τώρα έκαναν προσφυγές εναντίον του Φάνη και της Έλενας επειδή επιτέλους κάνουν έργα στον Λήλα. 

- Μαζί τους και ο κύριος Σπύρου ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, επειδή ήθελε να τα έχει καλά με τον κύριο Γιώργο από το Μπούρτζι, αλλά ο δημοτικός σύμβουλος που θα είναι στο ψηφοδέλτιό του ψήφισε ΝΑΙ στα έργα αγνοώντας την θέση του κυρίου Σπύρου, δείχνοντας έτσι πως σε αυτή την παράταξη ο καθένας έχει διαφορετικές θέσεις.

- Τώρα έχουμε τον άλλον Γιώργο τον Αρβ.... ο οποίος έχει μείνει στην 10ετια του 1980 και αναπολεί το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, το οποίο φυσικά δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη. Αυτός ο Γιώργος θεωρεί τον εαυτό του τετραέξυπνο και θεωρεί νίκη του ΠΑΣΟΚ με το λίγο πάνω από το 10%, στις εκλογές του Μαΐου και προφανώς ήττα της ΝΔ με το λίγο πάνω από το 40%!!!!

- Την καλησπέρα μας και σε αυτόν τον Γιώργο. Έχουμε κι άλλους Γιώργηδες αλλά αυτοί λουφαξαν μετά το σοκ που πέρασαν με το που άκουσαν τα αποτελέσματα το βράδυ της Κυριακής 21ης Μαΐου 2023.