Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Από αύριο το πρωί τα πολιτικά κόμματα επίσημα πλέον θα ξεκινήσουν τον προεκλογικό τους αγώνα. 
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να εκλεγεί αυτοδύναμη και να κυβερνήσει την Ελλάδα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει την μάχη για να μην πάει χειρότερα και για να μην γίνει τρίτο κόμμα.
Το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει να περάσει αυτό στην δεύτερη θέση και να είναι στην θέση του..... ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Το ΚΚΕ θα επιδιώξει απλά να κερδίσει έστω και λίγο σε ποσοστά για να είναι δυνατό στην Βουλή, αλλά και στους δρόμους των αγώνων του.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα έχει τον φόβο να μειωθεί η δύναμή της και κάποιοι λένε πως δεν θα είναι έκπληξη αν εκεί που πολλοί λένε πως θα μπούνε κι άλλα κόμματα στη Βουλή, βρεθούμε με 4 κόμματα στην Βουλή!!!!!!
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα πρέπει να το κάνουν για να μην βάλουν την Ελλάδα σε περιπέτειες.
Οι τύπισσες και οι τύποι που εδώ και 4 χρόνια βρίζουν και προσβάλλουν τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν πήραν το μήνυμα και πρέπει ο λαός να το ξαναστείλει.

- Είναι τραγικό ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, να ξέρουν πως δεν είναι ικανοί να κερδίσουν και να λένε φόρα παρτίδα πως θέλουν το κακό του άλλου και όχι το δικό τους καλό. Τι μας θυμίζει αυτό; Μας θυμίζει αυτό που ήθελε να ψηφίσει η κατσίκα του γείτονα!!!!

- Στην Εύβοια τα πράγματα είναι απλά πολύ απλά. Να απευθυνθούν οι Νεοδημοκράτες σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα σε αυτούς που ήταν στην Νέα Δημοκρατία και για κάποιους λόγους μέχρι σήμερα είχαν πάρει άλλον δρόμο. Τώρα όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε την χώρα μας. Να βοηθήσουμε την Ελλάδα.