Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Προεκλογική περίοδος για 25 μέρες ακόμη και πιστεύουμε πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα στείλουν και το ηχηρό και οριστικό μήνυμα στους πάντες. Μήνυμα στον Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία για να μην διανοηθούν ούτε για μια στιγμή να ξεφύγουν από τις δεσμεύσεις τους, γιατί αν το κάνουν, θα έχουν την τύχη.... του ΣΥΡΙΖΑ.

- Μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ αφού διαπιστώνουν πως αντί να δει τα δικά του λάθη, στελέχη του, μόνο που δεν έβγαλαν τρελλούς τους πολίτες. Αν τελικά οι ΣΥΡΙΖΑιοι επιμείνουν σε αυτή την προεκλογική τακτική, τότε η κατρακύλα θα συνεχιστεί.

- Μήνυμα στον κύριο Ανδρουλάκη ο οποίος μάλλον έχει χαθεί στο ζύγισμα και πίστεψε πως είναι πολλά κιλά πολιτικός. Κύριε Ανδρουλάκη προσέξτε γιατί μπορεί να είσθε ο χορηγός του Αλέξη και να του δώσετε οξυγόνο.

- Γιατί πρέπει να μην γράφουμε την αλήθεια και να μην ενοχλούμε κανέναν; Ποια είναι η αλήθεια; Φυσικά αυτή που έδωσε ο λαός στις τελευταίες εκλογές. Όποιος δεν ξέρει να διαβάζει την αλήθεια του λαού, ας περιμένει να στείλει την μετάφραση του μηνύματος και πάλι ο λαός και τότε θα έχετε 4 χρόνια για να μελετήσετε το νέο μήνυμα.