Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Επιτρέψτε μας σήμερα να ξεκινήσουμε με την ανανέωση της συνεργασίας του προπονητή ποδόσφαιρου κυρίου Παναγιώτη Τοκπασίδη, με την πρωταθλήτρια ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, η οποία μετά από χρόνια επιστρέφει στην Α' Κατηγορία της Εύβοιας και μόνο τυχαία.... δεν έγινε αυτό.

- Η ιστορική αυτή ομάδα επανήλθε μετά από χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, έχοντας επίσης μετά από χρόνια στην διάθεσή της την φυσική της έδρα το γήπεδο του Βούρκου. Με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη στον πάγκο ανέβηκε την κατηγορία η ομάδα και μαζί θα συνεχίσουν και την περίοδο 2023-2024. Στόχος προφανώς θα είναι η παραμονή στην κατηγορία και να τερματίσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται.

- Η διοίκηση της ομάδας θα κάνει κάθε προσπάθεια ώστε η ομάδα να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενταχθούν στην ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ , αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως εκεί θέλουν πρώτα ένα καλό οικογενειακό κλίμα και μετά όλα τα υπόλοιπα.

- Η άποψή μας είναι πως η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ μπορεί και πρέπει να έχει δίπλα της και οικονομικούς παράγοντες οι οποίοι θα βοηθήσουν ώστε όλα να πάνε καλά. Να ευχηθούμε στην ομάδα καλή επιτυχία και στον Παναγιώτη Τοκπασίδη, καλή δύναμη.

- Είναι γνωστό πως όταν κάνεις αναφορά στην ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ δεν πρέπει να ξεχνάς τον κυριο Μπάμπη Κουσκούτη. Του ευχόμαστε περαστικά και θέλουμε να βρεθεί πάλι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.