Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έχουμε μια απορία. Δεν βλέπουμε ζωηρό ενδιαφέρον και αγωνιστική διάθεση από υποψηφίους βουλευτές οι οποίοι δεν εκλέχθηκαν και μετά τους ενοχλεί που γράφουμε εμείς τα όσα γράφουμε. Από την Τρίτη θα γράφουμε για τους εξαφανισμένους και αυτούς που δεν αξίζει να τους έχει το .....κάθε κόμμα στα ψηφοδελτιά του. 

- Από την ΝΔ Θανάσης Ζεμπίλης και Κεδίκογλου Σίμος οργώνουν την Εύβοια ενώ για τους άλλους υποψηφίους δεν έχουμε να γράψουμε κάτι. Κρίμα όμως γιατί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα είναι κυβέρνηση και θα έπρεπε να αποδείξουν πως αγωνιζόταν για το κόμμα και όχι για το έδρανο της Βουλής.

- Πληροφορίες λένε πως η κυρία Σοφία Νικολάου θα έρθει στην Εύβοια από την Δευτέρα και θα περιοδεύσει στον νομό. Αν το κάνει αυτό εμείς θα της δώσουμε συγχαρητήρια και θα πούμε στον πρόεδρο και πρωθυπουργό, να κάνει μια συζήτηση μαζί της και να την αξιοποιήσει.

- Υπάρχει και τέτοια περίπτωση; Ναι μας είπε ο δικός μας αναλυτής. Υπάρχει περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ να χάσει την έδρα στην Εύβοια!!!!!! Πως θα γίνει αυτό; Αν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μειωθεί στην Εύβοια, τότε δεν θα πάρει την έδρα από την πρώτη διαλογή, αφού δεν θα πιάσει το μέτρο και θα ελπίζει να την κρατήσει, με το υπόλοιπο αδιάθετων και από καραμπολες.

- Είναι μακρινό αυτό το σενάριο; Όχι λένε αυτοί που ξέρουν και γι' αυτό ο Συμεών Κεδίκογλου ζει στην αγωνία του και τρέχει. Λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν θα κρατήσει τις 23.598 ψήφους που πήρε και θα πέσει κάτω από τις 20.000 ψήφους.