Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και πάντα με υγεία. Αυτή την φορά δεν έχετε Σαββατοκύριακο, αλλά 3ημεράκι, αφού την Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος. Να προσέχετε λοιπόν και να περάσετε όμορφα. Να προσέχετε ιδιαίτερα οδηγοί και πεζοί, γιατί καθημερινά αρκετοί άνθρωποι χάνουν την ζωή τους ή πηγαίνουν τραυματίες στα νοσοκομεία. Προσοχή λοιπόν οι οδηγοί, αλλά και οι πεζοί, οι οποίοι προσπαθούν να διασχίσουν....κάθετα έναν δρόμο και όχι από τις διαβάσεις.

- Πάμε τώρα στα των εκλογών γενικά, αφού έχουμε τις Εθνικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, αλλά και τις αυτοδιοικητικές, τον Οκτώβριο. Κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν χειρίστηκαν καλά το θέμα των υποψηφίων βουλευτών και τώρα διαπιστώνουν πως θα έχουν πρόβλημα. Προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, έστρεψε εναντίον του τους περισσότερους υποψηφίους βουλευτές, αφού έπαιξε κρυφά υπέρ μιας υποψηφιότητας, αλλά τον έπιασαν με την γίδα στην πλάτη.

- Προσπαθεί τώρα να διορθώσει κάποια πράγματα, αλλά το μήνυμα το πήρε και μάλιστα στην παραλία της Χαλκίδας. Υποψήφιος βουλευτής του είπε επί λέξη: "Στην πολιτική ένα μικρό λάθος να κάνεις, θα σου έρθει ο λογαριασμός. Τον Οκτώβρη, να είσαι έτοιμος να πληρώσεις τον δικό σου, για τον οποίο θα φροντίσω εγώ να είναι φουσκωμένος"!!!!!!

- Μπορεί να έχουν στριμώξει κάποιοι τους κυρίους Παγώνη και Ανδρέου ώστε να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους, αλλά αυτοί επιμένουν λέγοντας πως τον Δήμο Χαλκιδέων δεν μπορεί κανείς να τον κερδίσει κάνοντας πολιτική μέσα από το fb και γενικότερα το ίντερνετ.

- Θα πρέπει κάποιοι να μελετήσουν σωστά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, στο Δήμο Χαλκιδέων, για να καταλάβουν πως πλέον δεν έχουν καμία απολύτως τύχη, στις δημοτικές εκλογές. 

- Η μόνη υποψηφιότητα η οποία θα μπορέσει την πρώτη Κυριακή να ξεπεράσει τις 18.000 ψήφους και με μία καλή προσπάθεια να πάει και πάνω από 22.000 ψήφους και να τελειώσει την Α' Κυριακή, είναι αυτή της Δημάρχου κυρίας Βάκα, η οποία θα έχει κατά πολύ ενισχυμένο το ψηφοδέλτιό της σε σχέση με το 2019.