Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Από αύριο θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς  και φυσικά θα συνεχίσουμε όπως έχουμε γράψει, μέχρι τον Φεβρουάριο, οπότε το apopsignomi θα σταματήσει την δραστηριότητά του. Αυτή η απόφαση δεν αλλάζει ότι κι αν γίνει. Είναι βέβαιο πως κάποιοι θα ανακουφιστούν όταν το διαπιστώσουν, γιατί θα γλυτώσουν από τα σχόλια και την.... κριτική. Πέρασαν όμως 16 ολόκληρα από τότε που ξεκινήσαμε και δεν τα λες και λίγα.

- Για όσους ακόμη δεν το έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να το πιστέψουν, στον Δήμο Χαλκιδέων, οι δημότες επέλεξαν να είναι και πάλι δήμαρχος για τα επόμενα 5 χρόνια η Έλενα Βάκα και για την Περιφέρεια επέλεξαν να συνεχίσει ο Φάνης Σπανός. Ας το χωνέψουν μερικοί κι ας σταματήσουν να παίζουν καθυστέρηση, μέχρι να δούνε τι θα πούνε για να παραδεχθούν την ήττα τους.

- Κάποιοι θεώρησαν σωστό να μας στείλουν και μήνυμα και να μας πούνε να μην γράψουμε τίποτα γι΄ αυτούς, γιατί "ξέρουν πολλά"!!!!! Κύριοι έχετε τον πόνο σας, αλλά με απειλές δεν θα βγάλετε τίποτα. Θα σας μείνει ο πόνος και δεν θα μπορέσετε να μας πείσετε. Φροντίστε να πιείτε τον καφέ της παρηγοριάς, γιατί διαφορετικά θα μεγαλώσει ο πόνος σας και τότε θα χρειαστείτε υπόθετα για να μην έρθουν τα χειρότερα.

- Ο κύριος Σπύρου θα ζητήσει λέει να μετρηθούν και πάλι τα σχεδόν 45.000 ψηφοδέλτια γιατί πιστεύει πως κάτι μπορεί να προκύψει!!!!! Αύριο θα του εξηγήσουμε πως δεν θα προκύψει τίποτα απολύτως, για να το καταλάβει, ώστε να μην προσπαθεί να παίξει καθυστέρηση.