Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

....φαπούλες

 - Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τελείωσαν και στο εξής η κάθε είδους μουρμούρα δεν είναι ούτε χρήσιμη, ούτε και θα βοηθήσει κάποιον. Όλοι γινόμαστε σοφότεροι μετά από κάποια εκλογική αναμέτρηση και σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Η ουσία..... είναι η συμμετοχή στις διαδικασίες και η γνωριμία με πολλούς ανθρώπους και η συνεργασία μαζί τους.

- Ακούμε πολλά και διάφορα για τον αριθμό των σταυρών που πήρε ο Βασίλης Γουρνής, ο οποίος έχει γίνει στόχος και κάποιοι προσπαθούν να τον στήσουν στον τοίχο. Πρέπει να καταλάβουν όλες και όλοι, πως κανείς υποψήφιος δεν μπορεί να δώσει πολλούς σταυρούς σε άλλους υποψηφίους. Ο Βασίλης πήρε τους πολλούς σταυρούς επειδή είχε την βάση του. Αυτή την βάση την μεγάλωσε επειδή το ονομά του περνούσε στους δημότες και έτσι εύκολα κάποιος κοινοτικός η δημοτικός σύμβουλος μπορούσε να τον προτείνει.

- Ο Βασίλης Γουρνής είχε στο πλευρό του ανθρώπους που στις εκλογές του 2019, δεν στήριζαν το ψηφοδέλτιο Βάκα. Αυτό έκανε την διαφορά. Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και κακίες γιατί το ρεκόρ όλων των εποχών καποιους τους τρόμαξε.