Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τώρα την σκοτούρα των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν την έχετε και έτσι για 5 χρόνια, δεν θα υπάρξουν ούτε υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί, ούτε ντουντούκες, ούτε οι κυρίες και οι κύριοι οι οποίοι είχαν καβαλήσει καλάμι και μας έλεγαν πως θέλουν το καλό μας, θέλουν να μας σώσουν, πως έχουν όραμα, πως έχουν ιδέες και θα μας έφτιαχναν μέχρι και υποθαλάσσια γήπεδα ποδοσφαίρου και δεν ξέρω τι άλλο ακόμη. Σκορπίστηκαν όλα αυτά στους 5 ανέμους. Οι πολίτες ψήφισαν και αποφάσισαν και οι κυρίες και οι κύριοι οι οποίοι.... έλεγαν πολλά, καλά θα κάνουν να δεχτούν την απόφαση των πολιτών να συγχαρούν τους νικητές και να προσφέρουν εθελοντικά για τον τόπο τους.

- Θέλουμε να στείλουμε μια καλημέρα ως παυσίπονο στις κυρίες και τους κυρίους που είχαν σίγουρη την νίκη του κυρίου Σπύρου και κάποιοι υπολόγιζαν πως θα πήγαιναν στην Β΄ Κυριακή ο κύριος Σπύρου και η κυρία Παππά και η κυρία Βάκα θα ήταν τρίτη!!!!

- Αλήθεια τι έγινε εκείνη η περιβόητη δημοσκόπηση στην οποία πήραν μέρος 8.000 άτομα και έδινε πρώτη την κυρία Παππά;;;;; Θα ζητήσουν μια συγνώμη οι εντιμότατες και ηθικές κυρίες και οι εντιμότατοι και ηθικοί της κυρίας Παππά, οι οποίοι μας κατηγορούσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ;

- Εμείς γράφαμε αλήθειες και τις οποίες τις βρήκαμε μπροστά μας. Κόμματα και αποκόμματα συσπειρώθηκαν με τον κύριο Σπύρου, για να μην εκλεγεί η Βάκα και βρέθηκε η κυρία Παππά, για να αποσπάσει ψήφους και έτσι να βοηθήσει την πλευρά Σπύρου. Μην  θυμώνετε. Αυτόν τον ρόλο είχε η κυρία Παππά και όσοι ήθελαν να βάλουν τρικλοποδιές.

- Πήραν την απάντηση.  Στην παράταξη της κυρίας Παππά πάντως, το αποτέλεσμα των εκλογών, έχει δημιουργήσει προβληματάκια, μεταξύ των υποψηφίων και δεν ξέρουμε αν αυτά βγούνε και προς τα έξω ή θα τα κρύψουν κάτω από το χαλάκι. 

- Την καλημέρα μας στον μόνιμο υποψήφιο εδώ και χρόνια τον κύριο Μάνο Φωτάκη και του ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του και κάποιοι στιγμή να στείλει ένα δελτίο τύπου και να μας πει, πως είναι δυνατόν να έχει πέσει τόσο έξω στις προβλέψεις του.