Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

....αποτύχαμε καρδιά μου

 - Γαλάζια επιτυχία σε Περιφέρεια Στερεάς με τον Φάνη Σπανό και στον Δήμο Χαλκιδέων με την Έλενα Βάκα, αλλά καραμπινάτη αποτυχία σε προσωπικό επίπεδο για πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ, δηλαδή της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ στην Εύβοια.
Αποτυχία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και την απόφαση της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων να δηλώσει την στήριξή της στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπουροδήμου.
Εμείς το είχαμε γράψει πολύ πριν την κάλπη, πως αν υπάρξει αποτυχία αυτών των.... υποψηφίων, τα απόνερά της, θα αναδείξουν διάφορα θέματα και για τους ίδιους, αλλά και την εικόνα της ΔΕΕΠ.
Ο πρόεδρος κύριος Μάλλιος Παναγιώτης δεν έφτασε ούτε στους 2.000 σταυρούς στην Εύβοια, την ώρα που ο Φάνης πήρε 56.000 ψήφους και οι ψηφοφόροι είχαν δικαίωμα να βάλουν 4 σταυρούς.
Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ κύριος Γιαμαρέλος Κώστας υποψήφιος με την κυρία Βάκα βρέθηκε κάπου στην 40η θέση με περίπου 300 σταυρούς προτίμησης κι ενώ τα ψηφοδέλτια της Βάκα ήταν περίπου 19.000 και οι ψηφοφόροι μπορούσαν να βάλουν μέχρι 4 σταυρούς.