Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

....φαπούλες

 - Συγνώμη, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία θα πρέπει να τα λέμε, όταν έχουμε μπροστά μας το αποτέλεσμα των εκλογών. Πρέπει να δούμε το αποτέλεσμα στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και τα λάθη που έγιναν και από ποιους έγιναν. Ο Ψαθάς είναι για μια ακόμη φορά δήμαρχος και μόνο απώλειες δεν είχε σε ψήφους, αφού πήρε περισσότερες από.... αυτές που πήρε το 2019 και ενώ τώρα είχαμε λιγότερα έγκυρα!!!

- Αν δεν έγιναν λάθος επιλογές από την παράταξη Μπουροδήμου, τότε πως ήρθε αυτή η ήττα, με αυτό το ποσοστό; Στο σύνολο το 2019 είχαμε έγκυρα 13.281 και ο Ψαθάς είχε πάρει 6.883 ψήφους. Το 2023 είχαμε 12.723 έγκυρα και ο Ψαθάς πήρε 7.006 ψήφους. Είχαμε δηλαδή 558 λιγότερα έγκυρα και πήρε 123 ψήφους παραπάνω!!!!!

- Αγαπητέ κύριε Μπουροδήμο, τώρα ξέρετε. Τώρα το διαπιστώσατε. Καλό είναι να προσθέτουμε πρόσωπα στην ομάδα, αλλά να βλέπουμε και αν αυτά τα πρόσωπα, έχουν και τον κόσμο μαζί τους. Εσείς πρόσθεση κάνατε, αλλά χωρίς να μπορούν να βοηθήσουν. Καλό θα ήταν πάντως, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παραιτηθούν όλες οι παλιές καραβάνες  για να δώσουν χώρο σε νέα παιδιά, ώστε τα 5 χρόνια να αποκτήσουν εμπειρία. Δεν θα το κάνει καμία κυρία και κανένας κύριος, γιατί γουστάρουν καρέκλες και δημοσιότητα.