Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

.....μικρά, μικρά

 - Καλέ μας άνθρωπε, δεν θα καθίσουμε να κάνουμε φροντιστήρια, γιατί δεν είμαστε καθηγητές. Την πολιτική και ιδιαίτερα μια προεκλογική περίοδο, δεν την διδάσκουν στα σχολεία. Την μαθαίνεις στο πεζοδρόμιο και μόνο σε αυτό. Εκεί γνωρίζεις τα πάντα και τους πάντες. Εκεί ξεχωρίζεις φίλους, γνωστούς και πουλητάρια. Εκεί ξεχωρίζεις αυτούς που με το πρόσχημα της προσφοράς στα κοινά, γεμίζουν τις... τσέπες τους και φουσκώνουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

- Οφείλουμε να γράψουμε κάτι για τον πρόεδρο της κοινότητας κύριο Γιάννη Τσούρτο. Κύριε  πρόεδρε η αλήθεια λέγεται κατάμουτρα και όχι πισώπλατα ή στα μουλωχτά. Η αλήθεια λοιπόν είναι πως έπαιξες κρυφτούλι και στήριξες Σπύρου, αλλά μόνο τις τελευταίες μέρες φανερά. Εμείς πλέον δεν έχουμε κανέναν λόγο να κρίνουμε αυτή σου την στάση, αφού δεν θέλησες να σε κρίνουν οι δημότες. Τελικά όμως πρέπει κάποια στιγμή να εξηγήσεις στους δημότες, γιατί με τον Σπύρου, την ώρα που οι άνθρωποι που σε ανέδειξαν ως αυτοδιοικητικό έστω και σε επίπεδο Κοινότητας ήταν με την κυρία Βάκα.

- Δεν σας κρύβουμε πως η δήλωση του κυρίου Μαρκόπουλου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην Περιφέρεια, μας άρεσε. Την βρήκαμε σωστή, γιατί ο λαός αποφασίζει και κάνει τις επιλογές του. Με την ανακοίνωση αυτή ο κύριος Μαρκόπουλος προφανώς και κατάλαβε πως ακολούθησε λάθος δρόμο με τα όσα έλεγε προεκλογικά.