Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε εκλογές, εκτός από τον Δήμο Ερέτριας και τον Δήμο Σκύρου. Πάντως για τον Δήμο Χαλκιδέων δικηγόροι και όχι μόνο από την πλευρά του κυρίου Σπύρου και από την πλευρά της κυρίας Βάκα, άρχισαν από χθες τον έλεγχο των ψηφοδελτίων, για να δούνε αν συντρέχουν λόγοι, για να προχωρήσουν..... σε ένσταση.

- Αγαπητοί αναγνώστες, είναι άλλο να κάνει ένσταση ένας υποψήφιος για σταυρούς προτίμησης και άλλο για τα ψηφοδέλτια τα οποία είναι και αρκετά μεγάλα. Τέλος πάντων.

- Μόλις 2 έδρες πήρε η κυρία Παππά και την μια από τις δύο θα την κρατήσει η ίδια. Κυρία Άννα μας, εμείς σας τα γράφαμε, αλλά εσείς μας γράφατε και κάπου ανακαλύψατε μια δημοσκόπηση η οποία εμφάνιζε πρώτη εσάς και δεύτερο τον κύριο Σπύρου, ενώ είχε στην τρίτη θέση την κυρία Βάκα. Μάλλον την βλέπατε αναποδα.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν θα περιμένει την 1η Ιανουαρίου του 2024 να αναλάβει αφού είναι δήμαρχος. Κυρία Βάκα συνεχίστε δυνατά.