Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Όλα σήμερα τελειώνουν και γι΄ αυτούς που παίζουν καθυστέρηση, γιατί δεν μπόρεσαν να χωνέψουν ακόμη την ήττα. Πληροφορίες μας λένε πως ζαλίστηκαν από το χαστούκι που έφαγαν την Κυριακή στις εκλογές και δεν μπόρεσαν να συνέλθουν. Μπορεί να έχει βάση αυτό, γιατί λογικά η Έλενα θα έχει βαρύ χέρι. Δυο μέτρα ....γυναίκα η δήμαρχος και μάλλον είδαν τον ουρανό με τα άστρα.

- Σήμερα πάντως είναι Σάββατο και από χθες το απόγευμα οι του Σπύρου ψάχνουν να βρούνε άλλες δικαιολογίες και από κάπου να πιαστούν. Και τι δεν έχουμε ακούσει από την Δευτέρα μέχρι σήμερα, από τους καβαλημένους σε καλάμι. Το σύνθημα για μας από σήμερα θα είναι ένα. "Είσαι μέσα; Κόλλα πέντε". Αυτό το είδαμε και το ακούσαμε σε προεκλογικό βιντεάκι του κυρίου Σπύρου.

- Χθες τελείωσε και η διαδικασία ελέγχου των ψηφοδελτίων οπότε έχουμε πάλι στα γλέντια τους φίλους της παράταξης της δημάρχου και πάλι σε μνημόσυνα τους φίλους της παράταξης Σπύρου. Αλέξανδρε καλή σου μέρα. Μας επιτρέπεις φανταζόμαστε να σε πειράξουμε λιγάκι. Να φροντίσεις κάθε 8 Οκτωβρίου να ανάβεις τα καντηλάκια ΑΜΕΣΑ και γιατί όχι να μην κάνουμε κι ένα τρισάγιο στη μνήμη των ονείρων και των φαντασιώσεων κάποιων....

- Γαμώ την ατυχία μου, που λέει κι ο λαός. Μόνο δύο έδρες τελικά η κυρία Παππά; Άδικο αυτό. Πήγε χαμένη η πολύ εντιμότητα, η καθαρότητα, η γνώση και όλα αυτά που διατυμπάνιζε η κυρία Παππά. 

- Αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι πως υποψήφιες οι οποίες διαφήμιζαν πολύ το βιογραφικό τους, από το ψηφοδέλτιο της κυρίας Παππά, έμειναν στους 200 σταυρούς ενώ τα ψηφοδέλτια ήταν 4.000!!! Θα το αναλύσουν αυτό;

- Ο αγαπητός κύριος Μάνος τι έχει να πει τώρα; Μιλούσε για πρώτη θέση και δυστυχώς γι΄ αυτόν επιβεβαιωθήκαμε εμείς. Κύρε Μάνο μας δεν πήρατε ούτε 150 σταυρούς και αυτό πρέπει να σας προβλημάτισε και να πάτε παρακάτω.