Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση Κώστα Κέκη για το αποτέλεσμα των εκλογών στο δήμο Κύμης Αλιβερίου

Χαιρετίζουμε κάθε εργατοϋπαλλήλο, αυτοαπασχολούμενο, νέο και νέα της λαϊκής οικογένειας, τους αγρότες και τις αγρότισσες της περιοχής που ενίσχυσαν με την ψήφο τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Η πολύ σημαντική πανελλαδική άνοδος των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης στις περιφέρειες βρήκε έκφραση και στο..... δήμο μας.
Καταγράφεται άνοδος +2,39% και ποσοστό 9,06% το οποίο φτάνει ακόμα και τα 11,09% %μέσα στην πόλη του Αλιβερίου ενώ στη δημοτική ενότητα Κονιστρών έφτασε στο 12,74%.
Στις εκλογές για το δήμο Κύμης-Αλιβερίου τα ποσοστά της Λαϊκής Συσπείρωσης μειώθηκαν. Συγκεντρώθηκαν 1.090 ψήφοι και ένα αξιόλογο ποσοστό της τάξης του 8,17%  στην πόλη του Αλιβερίου. Παρά τον αρνητικό συσχετισμό που διαμορφώνεται ακόμα χειρότερος στο δημοτικό συμβούλιο διαβεβαιώνουμε το λαό της περιοχής ότι θα είμαστε μαζί του μπροστάρηδες τους αγώνες του το επόμενο χρονικό διάστημα με το ίδιο πείσμα και μεγαλύτερη θέληση. Άλλωστε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση συναντηθήκαμε με πολύ περισσότερους ανθρώπους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο μας.
Με ζεστή καρδιά απλώνουμε το χέρι και σε όσους μπορεί να μας παρακολούθησαν κρητικά και να μην έκαναν σήμερα το βήμα ενίσχυσης της Λαϊκής Συσπείρωσης όμως οι ανάγκες των πολλών θα μας οδηγήσουν στον ίδιο δρόμο της διεκδίκησης το επόμενο χρονικό διάστημα. Στον αγώνα ενάντια στην επέλαση των ΑΠΕ, στην καύση του καρκινογόνου RDF, στον αγώνα για πολιτική προστασία για σύγχρονα σχολεία κλπ.
Τέλος, Κλείνοντας αυτή την πρώτη δήλωση αισθανόμαστε την υποχρέωση να καλέσουμε το λαό της περιοχής, φορείς και συλλογικότητες, να εκφράσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό που χρόνια τώρα δίνει έναν άνισο αγώνα ενάντια στην ισραηλινή κατοχή.