Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

....σουτάκια

 - Για το Κύπελλο ερασιτεχνών "Χρήστος Φεφέκος" θα αγωνισθούν σήμερα στις 16:00 ο ΔΥΣΤΟΣ με την ΚΑΡΥΣΤΟ και στις 16:30 τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ. Ο νικητής από τον κάθε αγώνα θα περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.  Εκτός από την ομάδα του Δύστου που είναι στην.... Β΄ Κατηγορία οι άλλες ομάδες είναι στην Α΄ κατηγορία Εύβοιας.

- Μεγάλες μάχες στο προσκήνιο και το παρασκήνιο για το ποιος θα είναι ο αρχιδιαιτητής, αλλά εξακολουθούν "οι μεγάλοι" της σούπερ λιγκ να θέλουν ξένους διαιτητές στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά φαίνεται πως τους αρέσει να παίζουν Έλληνες διαιτητές στα παιχνίδια "των μεγάλων με τους μικρούς"!!!! Γιατί εκεί είναι καλοί οι Έλληνες διαιτητές; Αλήθεια πότε δεν είχαμε γκρίνια μετά από κάποιον αγώνα μεταξύ "των μεγάλων";;;;

- Λοιπόν με τις εκλογές τελειώσαμε και πάμε παρακάτω τώρα. Το ποδόσφαιρο όσοι το αγαπούν, ας μείνουν να το υπηρετήσουν. Όσοι δεν το αγαπούν, αλλά βρίσκονται για άλλους λόγους σε αυτό, καλύτερα να το αφήσουν ήσυχο.

- Δεν παρακολουθήσαμε τον αγώνα ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, αλλά διαβάσαμε τα όσα έγραψε ο κύριος Μπάμπης Κουσκούτης και οφείλει η ΕΠΣΕ και η Επιτροπή Διαιτησίας, να μην "μαστιγώνει" κανέναν, αλλά να απαντά με τεκμηρίωση στις καταγγελίες. Κύριοι να μην γράφουμε πολλά. Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ δεν είναι χθεσινή ομάδα. Έχει μεγάλη ιστορία και θα πρέπει να δείξουμε όλοι τον απαιτούμενο σεβασμό.

- Εμείς πιστεύαμε και πιστεύουμε πως ο διαιτητής κύριος Ιωάννου, είναι στην κατηγορία των καλών διαιτητών και μπορεί να βρέθηκε σε κακή μέρα. Προφανώς θα υπάρχει βίντεο του αγώνα και θα πρέπει άνθρωποι της ΕΠΣΕ και της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ να καθίσουν και να δούνε καρέ καρέ τις επίμαχες φάσεις και καλό θα ήταν να είναι εκεί και ο διαιτητής. Αν διαπιστωθούν λάθη, τότε ο διαιτητής να ζητήσει μια συγνώμη και να κλείσει το θέμα. Αν όλα ήταν καλά, θα ζητήσουν συγνώμη οι άνθρωποι της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ.

- Κύριοι κανείς διαιτητής δεν θα πάει ψηλά, αν υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες σε βάρος του. Μπορεί η ΕΠΣΕ να τον καλύψει, αλλά η ενημέρωση πλέον πάει παντού και αυτό δημιουργεί πρόβλημα.

- Ο κύριος Κουσκούτης έχει δίκιο σε πολλά. Η διαιτησία στην Εύβοια είναι "γερασμένη" και δυστυχώς οι νέοι διαιτητές δεν έχουν εξέλιξη, γιατί ελάχιστοι κάνουν προπονήσεις και οι περισσότεροι παίζουν "με σπρώξιμο" σε παιχνίδια. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα".