Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Κώστας Καραμανλής

Ο κουρασμένος Πρωθυπουργός

Το ακούσαμε και αυτό. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε μέχρι την ώρα που θα γίνουν εκλογές.
Ποιος το είπε;
Το είπε ο κ. Χατζηνικολάου.


Το είπε, γιατί το δήλωσε ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του;
Το είπε για απάντηση ο Πρωθυπουργός σε ερώτηση του κ. Χατζηνικολάου;
Το είπε επειδή του το ζήτησε ο κ. Καραμανλής για να πετύχει μεγαλύτερη συσπείρωση ή για να βάλει στη θέση τους αυτούς που θέλουν την αρχηγία;
Κύριε Χατζηνικολάου, αν ήταν μια συνέντευξη, θα πρέπει να υπάρχουν και οι αποδείξεις. Δεν μας βάζετε να ακούσουμε τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού;
Ας το αποκλείσουμε αυτό, γιατί, όπως είπατε, ήταν μια συνάντηση φιλική. Αν σας είπε κάτι τέτοιο ο Πρωθυπουργός σε αυτή τη φιλική συνάντηση, εσείς το βγάλατε στη δημοσιότητα;
Κύριε Χατζηνικολάου, είστε πραγματικά κουρασμένος και έχετε κουράσει και τον κόσμο.
Θα πρέπει να ξεκουραστείτε λιγάκι.
Για να «πουλάει» η εφημερίδα σας,
μοιράζετε αυτοκίνητα, χρήματα και διάφορα άλλα.
Για να «πουλάει» το δελτίο ειδήσεων, το έχετε μετατρέψει σε «παραμύθι με μάγισσες και δράκους».
Για να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από εσάς.
Κουρασμένος, κύριε Χατζηνικολάου, δεν μπορεί να είναι ένας Πρωθυπουργός ο οποίος κέρδισε 3 εκλογικές αναμετρήσεις στη σειρά.
Κουρασμένος, κύριε Χατζηνικολάου, δεν μπορεί να είναι ο Πρωθυπουργός ο οποίος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του λαού. Βρίσκεται τουλάχιστον 10 μονάδες μπροστά από τον Γιώργο Παπανδρέου, εκτός κι αν αυτά εσείς δεν τα βλέπετε.
Κουρασμένοι, κύριε Χατζηνικολάου
, είναι αυτοί που τον κυνηγούν και δεν μπορούν να τον φτάσουν. Είναι ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος «τρέχει και δεν φτάνει» και όλοι εσείς οι τηλεαστέρες, οι οποίοι από το 2004 και μέχρι σήμερα βλέπετε συνεχώς να γίνονται εκλογές και τον Καραμανλή να χάνει, αλλά πάντα κάνετε λάθος.
Κουρασμένοι είναι αυτοί οι οποίοι έφτασαν τον ΣΥΝ στο 20% και σήμερα αναγκάστηκαν να τον προσγειώσουν «ανώμαλα» στο 5-6%.
Κουρασμένοι είναι αυτοί που ανεβάζουν τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ στο 4-5 ακόμη και στο 8% και θα δούνε, όταν έρθει η ώρα, πως δεν θα μπούνε στη Βουλή.
Κουρασμένοι, κύριε Χατζηνικολάου, είναι οι συνεργάτες σας στο δελτίο του ALTER, οι οποίοι ξέχασαν τι έλεγαν το 2007 πριν τις εκλογές και μετά κατάπιαν τη γλώσσα τους.
Κουρασμένοι, κύριε Χατζηνικολάου, είναι όλοι αυτοί που όταν «υπηρετούσαν» τον κ. Κοντομηνά «τα έχωναν» στον κ. Κουρή και τώρα «τον υπηρετούν».
Κύριε Χατζηνικολάου,
ευτυχώς που ο κόσμος έχει καταλάβει πολλά και ευτυχώς που τις κυβερνήσεις τις εκλέγει ο λαός και όχι οι τηλεαστέρες – υπηρέτες των αφεντικών τους.