Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Διαρκής δράση και καθημερινή εγρήγορση απαιτεί η αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που πλήττει τον ελληνικό τουρισμό, υπογράμμισε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος από το βήμα των εγκαινίων της διεθνής έκθεσης "Tourism & Property Show 2009" που ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, Εγκατάσταση Ξιφασκίας και θα είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό έως τις 29 Μαρτίου 2009 στην Αθήνα. Εστιάζοντας ο υπουργός στους εργαζόμενους των τουριστικών επιχειρήσεων επεσήμανε ότι η κυβέρνηση θα επιδοτεί για δυο μήνες τις θέσεις εργασίας στον τουριστικό τομέα για να ενισχύσει τις ανελαστικές δαπάνες των τουριστικών επιχειρήσεων.
"Είναι κρατικό χρήμα και θέλουμε να πιάσει τόπο", δήλωσε ο υπουργός.
Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας, αφού όπως είπε, η κυβέρνηση εργάζεται για τους εργαζόμενους, όσο και για τις επιχειρήσεις ώστε να κρατηθούν ανοιχτές στο ξεκίνημα τους στον εσωτερικό τουρισμό, που ειδικά αυτό το Πάσχα θα παίξει καθοριστικό ρόλο.
Σε ό,τι αφορά τη διαφημιστική καμπάνια της Ελλάδας, ο κ. Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι αυτή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σημειώνοντας ότι εντός των ημερών βγαίνει το νέο δημιουργικό.
"Σε λίγες ημέρες περνάμε ακόμα πιο ενδυναμωμένη με πιο ισχυρό Brand Name διαμορφωμένο στις συνθήκες της εποχής, τόνισε χαρακτηριστικά".