Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δεν αλλάζουμε τις απόψεις μας για τους διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν θα παρασυρθούμε από τίποτα και για τίποτα.
Το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ τελειώνει νωρίς και κανείς δεν αμφιβάλλει για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής και θα πάει στα μπαράζ για άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία.
Αυτοί που στο προηγούμενο πρωτάθλημα υποσχόταν άνοδο ως δεύτεροι, σ΄ αυτό το πρωτάθλημα υπόσχονται άνοδο ως πρωταθλητές και νικητές στα μπαράζ.
Κύριοι, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά αυτή....
την ελπίδα "την πέθανε" ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε μην την ψάχνετε.
Μην τσιμπάτε με κάποια αποτελέσματα αλληλοβοήθειας. Αυτά υπήρχαν πάντα και θα υπάρχουν και στο μέλλον. Μόνο εδώ στην Εύβοια δεν τα ξέρουμε και γι΄ αυτό "σκοτώνει" η μία ομάδα την άλλη.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, παίζουμε σ΄ έναν όμιλο με ομάδες οι οποίες δεν έχουν στόχο το πρωτάθλημα, αλλά την παραμονή στην κατηγορία, εκτός από τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ.
Και αυτοί πάντως ξέρουν πως δεν θα είναι εύκολο στα μπαράζ. Εμείς εδώ στην Χαλκίδα δεν λέμε κουβέντα για τα μπαράζ. 
Και κάτι τελευταίο. Οι συγκρίσεις με την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ του παρελθόντος δεν είναι μόνο ιεροσυλία, αλλά και βιασμός της νοημοσύνης. Η σημερινή Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ είναι καφενείο.
Εμείς δεν θα κοροϊδέψουμε τον κόσμο και φυσικά δεν θα καλέσουμε τον κόσμο να στρατευτεί και να στηρίξει αυτούς που ούτε σε Γενική Συνέλευση δεν τον καλούν, επειδή υπάρχει ο φόβος τους.