Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Κανένα προσωπικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τις όποιες καρέκλες στο μαγαζί του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό δεν θα το ξαναπούμε. Αυτοί που θέλουν τις καρέκλες είναι γνωστοί και το δείχνουν καθημερινά.
Ο μόνος που προφανώς "θα φαγωθεί"  θα είναι ο κύριος Τσαγκάρης ο οποίος έστω και με την μορφή δανεισμού έβαλε χρήμα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ενώ άλλοι δεν έβαλαν ούτε τον ιδρώτα τους.
Ο φερόμενος σήμερα ως επενδυτής δεν είναι κάτι καινούργιο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχαν και στο παρελθόν συνάντηση με τον κ. Μορίδη, αλλά δεν τα είχαν βρει τότε. Τώρα πάνω στην απελπισία τους, μάλλον άρχισαν ....
να τα βρίσκουν και θέλουν να παραμείνουν στις θέσεις τους και απλά ο κ. Μορίδης να βάλει στο ΔΣ και κάποιους δικούς του!!!!
Καμία Γενική Συνέλευση και καμία εφορευτική επιτροπή δεν θα δεχθεί να βάλει την υπογραφή της κάτω από μη νόμιμες διαδικασίες. Όποιος αγαπάει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον πονάει και θέλει το καλό του, πρώτα θα δεσμευτεί και μετά θ΄ αποφασίσει η Γενική Συνέλευση.
Κάθε σοβαρός επενδυτής, είναι σίγουρο πως θα έχει την άνεση να εγγυηθεί και φυσικά όχι σαν την εγγυητική του παρελθόντος.