Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Άποψή μας

Τίτλοι τέλους για τον ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ;
Παραίτηση του κ. Σάκη Νικολάου σήμερα, μετά τον αγώνα με το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και οφείλουμε να γράψουμε την άποψή μας. Θα την γράφαμε σε λίγες μέρες, αφού είχαμε μείνει με την εντύπωση πως ο κ. Νικολάου δεν θα αποφάσιζε για μία ακόμη φορά εν θερμώ και πάντως δεν θα δήλωνε παραίτηση αυτή την στιγμή και με αυτόν τον τρόπο.
Πιστεύουμε πως θα ανακαλέσει την απόφασή του και γι΄ αυτό θα πρέπει να περιμένουμε.
Ο κ. Νικολάου δεν ήταν απλά ο προπονητής αυτής της ομάδας .....και αυτό το γνωρίζει. Δεν είναι λοιπόν να ευχαριστεί τους πάντες και με κάθε λεπτομέρεια και ταυτόχρονα να δηλώνει μόνος.
Αγαπητέ Σάκη, αυτή η παραίτηση πρέπει να ανακληθεί.
Όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να τελειώνουμε τις δουλειές που αναλαμβάνουμε. Αν το θέμα ήταν το ποιος θα παραιτηθεί πρώτος, τότε θα γράψουμε πως κερδίσατε ΟΛΟΙ. Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, αλλά έχασε ο ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ.
Θα περιμένουμε λοιπόν γιατί είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω και με τον κ. Νικολάου και με τον πρόεδρο κ. Τσαλιαγκό και με ποδοσφαιριστές.
Πιστεύουμε πως όλοι θα σεβαστούμε κάποια πράγματα και ο ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ θα συνεχίσει και θα διαψεύσει αυτούς που μιλούσαν για διάλυση....