Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσες και όσους σήμερα έχουν την ονομαστική τους γιορτή.
- Πάμε όμως στην καθημερινότητα, αφού αυτή είναι που απασχολεί τους πάντες, αλλά ησυχάσαμε αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έκλεισε την αξιολόγηση με τους θεσμούς, έτσι λέει τους τοκογλύφους και τους νταβατζήδες σήμερα, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν τους στόλιζε κανονικά.
Μας δουλεύουν οι κυβερνώντες, αλλά το χειρότερο όλων είναι πως μας ....
δουλεύουν και τα τοπικά κομματόσκυλά τους τα οποία μέχρι το 2014 ανέβαιναν στα κάγκελα για τα πάντα και από το 2015 μέχρι σήμερα, έχουν ανέβει στο σβέρκο μας και δεν παίρνουμε ανάσα.
- Για το θέμα του ΔΟΑΠΠΕΧ και τους αθλητικούς χώρους, είχαμε χθες μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Μηδενιστές δεν θα γίνουμε ποτέ, ούτε και κατευθυνόμενοι. Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες όλων κι αν χρειασθεί θα βάλουμε πλάτη για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, ώστε οι αθλητικές εγκαταστάσεις να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ελεύθερες προς χρήση για κάθε δημότη. Το κολυμβητήριο, τα Κλειστά Γυμναστήρια, αλλά και τα γήπεδα ποδοσφαίρου, θα πρέπει να είναι φιλόξενα και με τις προδιαγραφές που πρέπει.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, έχει την διαχείριση και όποιος θέλει να χρησιμοποιεί τους χώρους, να αναλαμβάνει και τις ευθύνες του. Δικαιώματα ΝΑΙ, αλλά ΝΑΙ και στις υποχρεώσεις.
Είπαμε τις απόψεις μας, κάναμε τις προτάσεις μας και ειλικρινά πιστεύουμε, πως ο ΔΟΑΠΠΕΧ "θα σπάσει αυγά" και τ΄ αποτελέσματα θα βελτιώσουν την κατάσταση. Αργότερα θα γράψουμε περισσότερα.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ "πάει τρένο" λένε αγωνιστικά και καλά κάνει. Διοικητικά λένε πως "πάει αεροπλάνο" και έτσι είναι, αφού οι πληροφορίες λένε πως σήμερα οι διοικούντες θα πάνε στα αποδυτήρια και "θα δώσουν" χαρά στους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο.
Ο επενδυτής ήρθε, λένε πως τα βρήκανε σε όλα, οπότε χαράς ευαγγέλια.
Περισσότερα αργότερα.