Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Χαλκιδέων- Αθλητικές εγκαταστάσεις

Δυστυχώς στο Δήμο Χαλκιδέων το θέμα με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την χρήση τους, έχει χτυπήσει κόκκινο.
Αν ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν πάρει οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, ούτε αθλητικές εγκαταστάσεις θα υπάρχουν σε λίγο, αλλά ούτε και αθλητισμός στην Χαλκίδα. Κακή χρήση και ανεξέλεγκτη. Αυτή είναι η αλήθεια.
Θα πρέπει όμως να μείνουμε και για λίγο στις ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου, αλλά και του υγρού στίβου, από τις οποίες κάποιες πληρώνουν χιλιάδες ευρώ ....
σε αθλητές και προπονητές τους και ούτε ευρώ για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλκιδέων.
Αυτό θα πρέπει να τελειώσει εδώ.
Όποιος θέλει τους χώρους θα τους πληρώσει.
Ένα παράδειγμα. Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ ανήκει στην οικογένεια Θεοδώρου και ο πρόεδρος κύριος Αλέξανδρος Θεοδώρου είναι και αντιδήμαρχος Κύμης Αλιβερίου. Αλήθεια πόσα πληρώνει ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου στο Δήμο Χαλκιδέων για την παραχώρηση του Κλειστού Κανήθου στον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ;
Γιατί να πληρώνουν οι δημότες του δήμου Χαλκιδέων της υποχρεώσεις του Δήμου Κύμης Αλιβερίου;
Κυρία Ζλακώνη, κυρίες και κύριοι του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ, κύριε Γκούνη, το 2017 τελειώνει. Το 2018 ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ θα πρέπει να πληρώνει το ποσοστό που ο νόμος ορίζει και από διαφημίσεις και από χορηγίες και από τηλεοπτικά δικαιώματα και από εισιτήρια και φυσικά για τις ώρες προπονήσεων. Ο τζάμπας πέθανε και ο νόμος θα εφαρμοσθεί. 
Τα ίδια να ισχύσουν και για τον ΗΡΑΚΛΗ Χαλκίδας, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα τιμολογηθεί ως ομάδα της Χαλκίδας.
Τα ίδια να ισχύσουν και για τους ιδιώτες οι οποίοι υποχρεώνουν τους αθλητές να πληρώνουν για να αθληθούν, αλλά όπως είπαμε και για ομάδες οι οποίες πληρώνουν μηνιάτικα σε προπονητές και αθλητές.
Το αστείο να τελειώσει εδώ. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ πρέπει να διαχειρισθεί σωστά την περιουσία του δήμου και τα χρήματα των δημοτών. Όποιος θέλει να έχει το μαγαζάκι του, ας δημιουργήσει δικές του αθλητικές εγκαταστάσεις κι ας κάνει ότι θέλει.
Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να αναλύσουμε την πρότασή μας, αν μας ζητηθεί.
Θα έχουμε πρόβλημα, αν ο ΔΟΑΠΠΕΧ κάνει περικοπές ας πούμε στο ζέσταμα του νερού της πισίνας
ή στην συντήρηση των γηπέδων ή δεν ξέρω που αλλού και τα δίνει όλα για ομάδες που ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για αθλητές και προπονητές.