Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δείπνο εργασίας είχαν χθες οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον νέο επενδυτή και οι πληροφορίες λένε πως δεν συμμετείχε σ΄ αυτό ο κ. Γιώργος Τσαγκάρης ο οποίος ακολουθεί αυστηρή δίαιτα και ένα τέτοιο δείπνο θα του έπεφτε βαρύ. Πάνε οι εποχές που όλοι μαζί είχαν στέκι τους το μαγαί του προέδρου και περίμεναν ο πρόεδρος να τους κάνει ΠΑΕ!!!
Τώρα οι συσχετισμοί άλλαξαν και ο κ. Τσαγκάρης πληρώνει το μάρμαρο, όπως το πλήρωσε και ο κ. Ελευθεριάδης. Ο ενορχηστρωτής δεν άλλαξε. Παραμένει ο ίδιος και φυσικά τον ακολουθούν τα ίδια πρόσωπα, τα οποία ακολούθησαν και τον Τσαγκάρη στο άδειασμα του Ελευθεριάδη.
Δυστυχώς όλα αυτά δεν οδηγούν πουθενά και πολύ σύντομα.....
θα αποδειχθεί.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η ομάδα της πόλης, είναι η ομάδα της Εύβοιας και κάποιοι τον χρησιμοποιούν για τους δικούς τους λόγους. Θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις και δίπλα τους δεν θα έχουν την δύναμη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο. Δεν θα βρεθεί κανείς να τους υπερασπισθεί. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ακούμε να μιλούν για δικαίωση αυτών που δεν ενοχλούν τους διοικούντες!!! Ανέκδοτο. Αυτοί κάνουν το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα, αλλά σίγουρα βοηθούν κάποιους να κάνουν την δουλειά τους. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα δικαιωθεί με τέτοιες καταστάσεις. Δεν θα γίνει ΠΑΕ ποτέ, αν συνεχισθεί το παραμύθι. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει ν΄ αποκτήσει διοίκηση με προσωπικότητες οι οποίες θα ξέρουν παραμύθια, αλλά θα τα λένε στα μικρά παιδιά και όχι στους φιλάθλους. Πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι "ξεβράκωτος" αφού δεν έχει δικό του γήπεδο, δεν έχει μέλη, δεν έχει ΔΣ το οποίο να είναι εκλεγμένο από τα μέλη, αλλά από 20-30 ανθρώπους οι οποίοι πηγαίνουν στις Γενικές Συνελεύσεις για να παριστάνουν τους παράγοντες.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει επίσημο πρόεδρο τον κ. Τσαγκάρη και για εσωτερική κατανάλωση τον κ. Αναγνωστάκη. Έχει ΔΣ παραιτηθέντα μέλη και απλά κάτι τους κρατάει στην θέση τους.
Εμείς έχουμε γράψει τι είναι αυτό και θα κάνουμε υπομονή, μέχρι να γίνει το μπαμ και να δούμε ποιος έτρεχε για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το τι μπορεί να πετύχει αγωνιστικά αυτή η ομάδα, θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς γράψαμε πολύ νωρίς, πως αυτή η ομάδα, δεν θα είναι στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ την περίοδο 2018 - 2019. Δεν αλλάζουμε άποψη, ακόμη κι αν η ομάδα "έχει γεμάτο ταμείο" με χιλιάδες ευρώ. Η ομάδα έχει "κενά αέρος" και όλοι ξέρετε τι σημαίνει αυτό.
Προπονητές και ποδοσφαιριστές καλά κάνουν και προσπαθούν, αλλά θα ήταν καλύτερο να μην ακολουθούν τα χνάρια της διοίκησης. Θέλουν να μην υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και να έχουν τις πληρωμές στην ώρα τους, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους φιλάθλους.
Ο φίλαθλος θέλει την φανέλα. Ο φίλαθλος προσκυνάει την φανέλα και όχι ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες. Αυτοί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έπρεπε να προσκυνούν τους φιλάθλους.
Δυστυχώς δεν έχει γίνει αυτό μέχρι σήμερα και δεν θα γίνει και τώρα. Οι λόγοι γνωστοί.
Χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό ο κόσμος το κατάλαβε και δεν θα βάλει πλάτες.