Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- Επενδύστε στον επενδυτή

Τ'ώρα μπορείτε να..... πείτε την αλήθεια.
Αν δεν την πείτε, λύση δεν θα βρείτε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμάς μας διαβάζουν καμιά 10αριά άνθρωποι και ο σκύλος μας "ο μούρης". Δεν επηρεάζουμε λοιπόν πολλούς, αλλά κατά περίεργο τρόπο χαλάμε την σούπα που κάποιοι ετοιμάζουν για να σερβίρουν.
Δεν μας διαβάζει σχεδόν κανείς λοιπόν και μέχρι σήμερα τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε από αυτά που γράψαμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Έτσι τουλάχιστον έλεγαν αυτοί που κάθε φορά ξεκινούν να πάνε ....
ψηλά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Έχουν πλάκα οι άνθρωποι, αλλά τους έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη και οι πέτρες.
Βρίζονται μεταξύ τους. Χαρακτηρίζονται μεταξύ τους ρεμάλια, παπάντζες κλπ, αλλά τους ενώνει η καρέκλα και ο φόβος των αποκαλύψεων!!!
Για να μην νομίζουν πως έχουμε κάτι να κρύψουμε, τους το λέμε ευθέως. Είναι οι καλύτεροι άνθρωποι πάνω στην γη και μπράβο τους. Τρέχουν μέρα νύχτα για το καλό της ομάδας και μπράβο τους. Έχουν όμως πάρει διαζύγιο με την αλήθεια. Λένε καθημερινά ψέματα και θέλουν να τα καταπίνουμε αμάσητα.
Σήμερα θα το πάμε στο τέρμα. Δεν πάει άλλο ν΄ ακούμε να λένε μαλακίες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πριν κάνουν το οτιδήποτε, θα πάνε σε Γενική Συνέλευση η οποία έπρεπε να είχε γίνει το Καλοκαίρι, αλλά τρέμουν την αλήθεια και προσπαθούν να την αποφύγουν.
Ο κ. Κακαβάς, ο κ. Αναγνωστάκης και ο κ. Τσαγκάρης, αλλά και τα άλλα μέλη της διοίκησης, έλεγαν και ξαναέλεγαν πως τα χρήματα για την περίοδο 2017-2018 είναι εξασφαλισμένα και δεν υπάρχουν προβλήματα. Τι άλλαξε λοιπόν;
Οι διοικούντες λένε και ξαναλένε πως δεν βοηθούν οι επιχειρηματίες και ο κόσμος της Χαλκίδας.
Βοήθησαν κύριοι και αποδείχθηκε πως κακώς βοήθησαν.
Κυκλοφορεί στην πιάτσα πως οι πηγές χρηματοδότησης της ομάδας δεν είναι φανερές και πως έχουν να κάνουν με ένα σύστημα το οποίο λειτουργεί ο κ. Κακαβάς.
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να δώσουν στην δημοσιότητα τις πηγές από τις οποίες πήραν χρήματα και μάλιστα πολλά. 
Γνωρίζουμε πως μέλος της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έδωσε στην ομάδα χρήματα, δεν γνωρίζουμε πόσα, αλλά γνωρίζουμε πως πήρε από την ομάδα 56.500 ευρώ!!!!
Στις 28/04/2017  21.500 ευρώ.
Στις 27/05/2017  20.000 ευρώ
Στις 01/06/2017  15.000 ευρώ
Αλήθεια που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα και πως;
Τα μέλη αυτής της διοίκησης λένε και ξαναλένε πως δεν υπάρχουν σκοτεινά σημεία και πως όλα έγιναν στο φως. Ορίστε λοιπόν η ευκαιρία. 
Γιατί να μην μάθουν οι επιχειρηματίες και οι φίλοι της ομάδας την αλήθεια;
Την βοήθεια του κόσμου δεν ζητάτε;
Δεν πρέπει αυτός ο κόσμος να μάθει ποιοι έδωσαν χρήματα στην ομάδα;
Δεν ακούτε τι λέει ο κόσμος;
Λέει πως πουλήσατε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, αφού είχατε φτάσει στο σημείο να το γλεντάτε και λέγατε πως υα γίνει η ομάδα ΠΑΕ και πως είχατε καταθέσει την εγγυητική.
Δεν πρέπει να αποδείξετε πως αυτό δεν είναι αλήθεια;
Εσείς δεν είχατε να πληρώσετε 2.500-3.000 ευρώ για την προσφυγή στην ΕΠΟ και πήρατε δανεικά από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και είχατε 51.500 για να τα πάρει μέλος του ΔΣ;
......σε λίγο περισσότερα