Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους.
- Το μπελά μας έχουμε βρει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού οι διοικούντες κάνουν διαπραγματεύσεις με επενδυτές, χωρίς όμως να έχουν τέτοια εντολή από την Γενική Συνέλευση.
Να θυμίσουμε πως στην τελευταία Γενική Συνέλευση του 2016 εκλέχθηκε διοίκηση με τον κύριο Ελευθεριάδη και όχι με τον κ. Αναγνωστάκη που είναι σήμερα, ούτε με τον κ. Τσαγκάρη που ήταν μέχρι πριν ένα μήνα.  Εμείς δεν έχουμε τίποτα εναντίον των επενδυτών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θ΄ αποφύγουν οι διοικούντες να απαντήσουν στο τι συνέβη ....
από τον Μάρτιο και μετά.
Πρώτα απαντήσεις, πρώτα αποδείξεις με ονοματεπώνυμο για τα οικονομικά και μετά οι επενδύσεις.
- Σήμερα και αύριο θα έχουμε στους αγώνες της Α΄ Κατηγορίας δικούς μας ανθρώπους, για να δούμε την εξέλιξη των αγώνων, αλλά και να διαπιστώσουμε πως οι διαιτητές της Εύβοιας και βλέπουν και ακούνε και αναλόγως σφυρίζουν και δεν είναι προστάτες καμιάς ομάδας, κανενός παράγοντα, προπονητή ή ποδοσφαιριστή. Αν σε κάποιο γήπεδο διαιτητής μας διαψεύσει, θα το σχολιάσουμε με τον δικό μας τρόπο.
- Θα γράψουμε για μια ακόμη φορά, πως όποιος θέλει να ευχηθεί για τα Χριστούγεννα, ας επικοινωνήσει μαζί μας. Η κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες και σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσουμε εμείς από τους φίλους επαγγελματίες το παραμικρό. Αυτοί που θέλουν και μπορούν θα μας το ζητήσουν. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους και καλές δουλειές.