Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Καλημέρα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και καλή προπόνηση, καλή ξεκούραση στο ξενοδοχείο και με την νίκη μέσα στα Σπάτα, αφού εκεί σήμερα θα είναι όλος ο καλός κόσμος και φανταζόμαστε πως ανάμεσά τους σχεδόν ΟΛΟΙ οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο πρώην επενδυτής κ. Μαυρονάσιος, ο νυν κύριος Μορίδης, υποψήφιοι πρόεδροι, πρώην ποδοσφαιριστές και άλλοι.
Η ομάδα πάει στα Σπάτα αύριο με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Καλό κλίμα στην ομάδα, ξενοδοχείο, επενδυτές και φυσικά .....με χρήμα την Δευτέρα αφού αυτό αφήνουν όλοι να εννοηθεί.
Μεγαλεία λοιπόν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εμείς περιμένουμε μετά τον αγώνα με τα ΣΠΑΤΑ, η διοίκηση να προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση, αφού αγωνιστικά την εβδομάδα που έρχεται έχει ρεπό, ώστε να ξεπερασθούν όλα τα εμπόδια και να ορισθεί η ημερομηνία εκλογών και να προκύψει η νέα διοίκηση.
Τα όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς ισχύουν και θα περιμένουμε οι διοικούντες να μην πιστέψουν ποτέ πως θα ξεχάσουμε τις ύβρεις και τις απειλές που έχουμε δεχθεί, επειδή γράφαμε αλήθειες την ώρα που αυτοί έλεγαν ψέματα και εξαπατούσαν τον κόσμο. Δεν βρήκαν την δύναμη να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά τους, αλλά να ξέρουν πως κανείς δεν θα μας πείσει να κλείσουμε το στόμα μας για να βοηθηθεί η ομάδα, ακόμη κι αν αυτός είναι κομματικός μας φίλος ή ακόμη και ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου τον οποίο εκτιμούμε αφάνταστα και ο οποίος κατηγορήθηκε κι αυτός πως δεν βοηθάει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!! 
Καλημέρα σας κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.