Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκινούν οι συνδέσεις με το δίκτυο αποχέτευσης στο Βασιλικό

Με ανοικτή επιστολή που απευθύνεται στους κατοίκους του Βασιλικού της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων, η διοίκηση της ΔΕΥΑ Χαλκίδας γνωστοποιεί ότι μπορούν πλέον να υποβάλλουν αιτήσεις για να συνδεθούν τα ακίνητά τους με το δίκτυο της αποχέτευσης. 
Στην επιστολή υπογραμμίζεται ότι παραδόθηκε προς χρήση το αποχετευτικό δίκτυο του Βασιλικού, προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ και ότι πριν από λίγες ημέρες δημοπρατήθηκε η επέκτασή του στον Άγιο Νικόλαο, προϋπολογισμού 5,2 εκατομμυρίων ευρώ. Αναφέρεται ....
ακόμη στην επιστολή ότι οι αιτήσεις που θα υποβληθούν στη ΔΕΥΑΧ, θα ικανοποιηθούν με ευνοϊκά τιμολόγια και με διακανονισμό δόσεων, στο πλαίσιο της οικονομικής συγκυρίας που όλοι βιώνουμε και σύμφωνα με την απόφαση της διοίκησης της εταιρείας. 
Αναλυτικά στην επιστολή προς τους κατοίκους του Βασιλικού αναφέρονται:
“Η ΔΕΥΑ  Χαλκίδας με ιδιαίτερη χαρά σας παραδίδει προς χρήση το ολοκληρωμένο Αποχετευτικό Δίκτυο της πόλης του Βασιλικού, προϋπολογισμού 8.000.000 ευρώ. Ένα όνειρο ετών για τους κατοίκους της περιοχής έγινε πραγματικότητα. Με τη χρήση του έργου και τις συνδέσεις που αναμένονται, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή περιβαλλοντικά – κοινωνικά – αναπτυξιακά – οικονομικά.     
Για το σκοπό αυτό αναμένουμε από όλους τη στήριξη της λειτουργίας του έργου με τη σύνδεση των ακινήτων σας με το αποχετευτικό δίκτυο και την άμεση κατάργηση «φρεατίων – δεξαμενών λυμάτων βόθρων κ.λ.π.». Επιπλέον με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας γνωρίζουμε ότι στις 5/12/2017 δημοπρατήθηκε η επέκταση των δικτύων αποχέτευσης στον Άγιο Νικόλαο και στη Ν. Λάμψακο, προϋπολογισμού 5.200.000€.
Από σήμερα η ΔΕΥΑΧ μπορεί να δέχεται και να διεκπεραιώνει τις αιτήσεις σας για σύνδεση. Φρόντισε μάλιστα να ικανοποιεί τις αιτήσεις με ευνοϊκά τιμολόγια σύνδεσης των ακινήτων και με διακανονισμό δόσεων στα πλαίσια της οικονομικής συγκυρίας που όλοι βιώνουμε.
           ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,  ΑΣ  ΤΟ  ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ
Η βέβαιη ανταπόκριση σας, μας υποχρεώνει να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων”.