Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ

Ποτέ δεν απαιτήσαμε κάτι από τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και ποτέ δεν κάναμε κατευθυνόμενη κριτική ή πόλεμο.
Μπορεί να κάναμε υπερβολές, αλλά κι αυτές είναι χρήσιμες, όταν θέλεις να πεισμώσεις κάποιους για να κάνουν κάτι καλύτερο.
Φυσικά και δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πως λειτουργούν στον ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως έχουμε πει τις απόψεις μας και στο παρελθόν και τις ξαναγράφουμε.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν στους δημότες και όχι σε ομάδες, συλλόγους, παράγοντες, προπονητές, δημοσιογράφους κλπ.
Διαχειριστής όλων των αθλητικών....
εγκαταστάσεων είναι ο ΔΟΑΠΠΕΧ. 
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ παραχωρεί προς χρήση τις αθλητικές εγκαταστάσεις και θα πρέπει αυτή η παραχώρηση να περιλαμβάνει τα πάντα. 
Θα πρέπει να μην χρησιμοποιεί κανείς τις αθλητικές εγκαταστάσεις για προσωπικά οφέλη και προσωπική προβολή.
Είναι τραγικό μία επαγγελματική ομάδα να πληρώνει τους πάντες, εκτός από την αθλητική εγκατάσταση, από την οποία έχει μόνο απαιτήσεις. 
Είναι τραγικό μία ομάδα, ένας σύλλογος, να πληρώνει προπονητές και ποδοσφαιριστές και να μην φροντίζει την αθλητική εγκατάσταση.
Είναι τραγικό ένας σύλλογος ή μια ομάδα να παίρνει συνδρομές από παιδιά δημοτών οι οποίοι πληρώνουν στο Δήμο Δημοτικά Τέλη για να υπάρχουν αυτές οι αθλητικές εγκαταστάσεις, τις οποίες θέλουν δωρεάν.
Είναι τραγικό ερασιτεχνικό σωματείο να πληρώνει κάθε μήνα προπονητές και ποδοσφαιριστές και την ίδια ώρα να μην θέλει να πληρώσει και κάτι ψιλά για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχουμε προτάσεις, αλλά πιστεύουμε πως προτάσεις έχουν και οι του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά ίσως δεν τολμούν να τις φέρουν μπροστά και να τις ενσωματώσουν στις συμβάσεις παραχώρησης.
Θα παρεξηγηθώ, αλλά θα το γράψω.
Δεν έχει ευθύνες ο ΔΟΑΠΠΕΧ, όταν προπονητές χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, για να "διδάξουν" ποδοσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και δεν ξέρω τι άλλο, έναντι φυσικά τιμήματος;
Η θέση μας καθαρή. Όλα με την ομπρέλα του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Τρόπος υπάρχει και όλα θα είναι υπέρ των δημοτών και όχι υπέρ των λίγων.
Πήραμε διαβεβαιώσεις για το κολυμβητήριο και ενημερωθήκαμε για τα όσα έγιναν και θα γίνουν εκεί.
Πήραμε διαβεβαιώσεις και ενημερωθήκαμε για τα όσα έγιναν και θα γίνουν για τα κλειστά γυμναστήρια και τα γήπεδα.
Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε για την ενημέρωση και καλούμε την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ζλακώνη η οποία έχει θέση για όλα αυτά, να τολμήσει και να μην υπολογίσει το όποιο πολιτικό κόστος.
Καλούμε τον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ κύριο Γκούνη Φώτη να προχωρήσει σε συμβάσεις παραχώρησης προς όφελος των Δημοτών και να εφαρμόσει το γράμμα του νόμου. Έτσι θα υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τον ΔΟΑΠΠΕΧ και φυσικά τους δημότες.
Κυρίες και κύριοι του ΔΟΑΠΠΕΧ, τα παιδιά πληρώνουν για τα πάντα και έχουν την απαίτηση να έχουν καλύτερες συνθήκες στις αθλητικές εγκαταστάσεις και να ξέρετε πως εκεί που πληρώνουν μέσα στο τίμημα τους λένε πως έχουν και έξοδα για τις εγκαταστάσεις!!!!!
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ για τους δημότες και τα παιδιά και τότε  Δημότες και παιδιά θα είναι με τον ΔΟΑΠΠΕΧ.