Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Στα 6 μέτρα ο Πόγκας

Αυτό ήταν. Βρήκαμε τον διαιτητή που θα στήσουμε στα 6 μέτρα και θα "τον πυροβολήσουμε".
Πόγκας το όνομα του διαιτητή και είναι αυτός που οδήγησε το τηλεοπτικό συνεργείο εκτός αγωνιστικού χώρου στο Πάρκο του Λαού.
Είχε την ατυχία να είναι και αστυνομικός, αλλά να μην έχει και πολλές συμπάθειες στον χώρο των ανθρώπων της ενημέρωσης.
Κύριε Πόγκα, μην περιμένετε υποστήριξη από κανέναν. Η επιτροπή διαιτησίας μπορεί και να σας τιμωρήσει σιωπηρά, με τον γνωστό τρόπο.
Φίλες και....
φίλοι αναγνώστες, δυστυχώς τα γήπεδα της Εύβοιας δεν έχουν τα στοιχειώδη για τηλεοπτική κάλυψη. Οι κύριοι του τηλεοπτικού σταθμού ήξεραν πως ούτε σωστά πλάνα θα είχαν από εκεί, όπως ήξεραν πως σ΄ αυτό το γήπεδο δεν μπορείς να βρεις υποφερτό σημείο για την κάμερα. Αυτό το ξέρει και η ΕΠΣΕ, το ξέρει κι ο ΔΟΑΠΠΕΧ, το ξέρουν και οι ομάδες.
Θα παρεξηγηθούμε, αλλά δεν πειράζει. Εμείς θα γράψουμε την άποψή μας κι αν είναι λάθος, παρακαλώ να έχουμε επίσημη διάψευση από την Επιτροπή Διαιτησίας, την ΕΠΣΕ ή τον Σύνδεσμο Διαιτητών.
Κυρίες και κύριοι αρμόδιοι, οι κύριοι του Τηλεοπτικού Σταθμού "στόλισαν" τον κύριο Πόγκα και δεν είχαμε καμία επίσημη αντίδραση.
Αλήθεια, γιατί είναι καλοί οι διαιτητές, που δεν λένε όχι σε κανέναν ή αγνοούν ή αδιαφορούν για τους κανονισμούς;
Γιατί είναι καλοί οι διαιτητές, που θέλουν να τα έχουν καλά με τους ανθρώπους της ενημέρωσης και επιτρέπουν τα πάντα, ακόμη και να βοηθούν στο να γίνονται οι αλλαγές ποδοσφαιριστών;;;;;
Η ερώτηση μία και μοναδική.
Πόση απόσταση από τις γραμμές του γηπέδου πρέπει να έχει μια καρέκλα ή ενα τηλεοπτικό συνεργείο ή οποιο εμπόδιο;
Κύριοι αρμόδιοι ούτε φίλος μας είναι ο κ. Πόγκας, ούτε έχουμε πολλά πολλά μαζί του.
Μήπως θα τιμωρηθεί για να κάνουμε τον καλό στους ανθρώπους της ενημέρωσης;
Ο κ. Φανός ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών , ο κ. Καρατζάς και η κυρία Μαργαρίτη της επιτροπής μπορούν να απαντήσουν επίσημα και να ρίξουν τις ευθύνες στον κύριο Πόγκα;
Τελικά όλοι βολευόμαστε με το χύμα στα γήπεδα, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Αυτό που θα έπρεπε να φροντίσουν οι υπεύθυνοι των γηπέδων και οι παράγοντες που θέλουν προβολή του αθλήματος και των ομάδων τους, θα πρέπει να φροντίσουν για έναν χώρο, απ΄ όπου οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα μπορούν να κάνουν την δουλειά τους.
Συγνώμη κύριοι, αλλά ο Πόγκας ήταν τυπικός, γιατί αν συνέβαινε κάτι, αν χτυπούσε πάνω στην κάμερα ένας ποδοσφαιριστής, αυτός θα είχε την ευθύνη.