Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι καλημέρα.
- Να ευχηθούμε στην ομάδα REGION΄S CUP καλή επιτυχία στον αγώνα με την αντίστοιχη  ομάδα της ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ / ΙΘΑΚΗΣ στις 10:30 στο στάδιο Χαλκίδας.
Με τον Ενωσιακό προπονητή τον κ. Θανάση Γουρνά η ομάδα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ πιστεύουμε πως θα κερδίσει και θα προκριθεί. 
- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα έχουμε γράψει όλα και τώρα ο λόγος σ΄ αυτούς που 'τα έκαναν όλα μούσκεμα". Θα κληθούν να δώσουν λόγο σύντομα, αν προσπαθήσουν να την κάνουν όπως έχουν συνηθίσει. Αυτή την φορά, θα πρέπει να ξέρουν, πως μόνο ένας ....
δρόμος υπάρχει.
- Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ  τα πράγματα εξακολουθούν να είναι ρευστά, αφού στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να είσαι σίγουρος. Ο κ. Δημήτρης Βαλκάνος ο προπονητής της ομάδας έχει μια μοναδική ευκαιρία, στα πρώτα του βήματα ως προπονητής να ανεβάσει την ΕΡΕΤΡΙΑ στην Γ΄ Εθνική και να δικαιώσει αυτούς που τον πίστεψαν κι αυτούς που τον στήριξαν.
- Για τον ΛΗΛΑ, όλα είναι στον αυτόματο πιλότο και κάποιοι εξακολουθούν να λένε μεγάλες κουβέντες. Προπονητές και ποδοσφαιριστές τιμούν την φανέλα του ΛΗΛΑ, αλλά δυστυχώς μόνο αυτοί. Όποιος έχει άλλη άποψη, ας την καταθέσει δημόσια, διαφορετικά καλά θα κάνει να μας πει πόσα παίρνει και συνεχίζει να λέει παραμύθια.
- Για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ όλα πλέον έχουν να κάνουν με τα μέλη του ΔΣ. Θα κάνουν αυτό που πρέπει ή θα ακολουθήσουν αυτούς που λένε πως καλά είναι κι έτσι; Εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως οι περισσότεροι έχουν ευαισθησίες και θα τιμήσουν τον πρόεδρο Γιάννη Παπακωνσταντίνου.