Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ/SMART

Εγώ αν ήμουν ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, που τέτοιες ικανότητες και τέτοια κόλπα, θα συμπλήρωνα το όνομα και θα το έκανα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ/SMART, μόνο για να την σπάσω στον κύριο Καλίτσα, ο οποίος ψάχνει να βρει πότε θα γίνει η κλήρωση για το αυτοκίνητο κι αν είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένο και άλλα τέτοια.
Τι θέλετε κύριε Καλίτσα; Το smart μπορεί να το προσφέρει ο πρώην περαστικός δήθεν αντιπρόεδρος κύριος Μαυρονάσιος, ο νυν δήθεν αντιπρόεδρος κύριος Μηλιος, ο...
πρώην πρόεδρος κύριος Τσαγκάρης ή γιατί όχι οι πρώην και οι νυν δήθεν επενδυτές!!!!
Κύριε Καλίτσα, περίμενε γιατί μπορεί στην ομάδα να επενδύσει ο κ. Μπύρος και γιατί όχι ο κύριος Κούγιας. Ακούσαμε πολλά και τίποτα δεν είναι απίστευτο με αυτή την απίστευτη διοίκηση που ανέλαβε μετά τον Στούπα.
Κύριε Καλίτσα, εσείς που είσθε καλός άνθρωπος και δεν είσθε κακός όπως εμείς, δεν κάνετε μια προσπάθεια να κληρώσετε στην εκπομπή σας, ενα smart σε μινιατούρα ή σε μπρελόκ;
Κάντε μια κλήρωση μαζί με τα κρασιά και τα τσίπουρα του κ. Σαραντόπουλου κι αν "δεν βγαίνετε" οικονομικά ζητήστε μια χορηγία ακόμη κι από την ΕΠΣΕ. Είναι καλοί άνθρωποι και δεν θα σας το αρνηθούν.
Καλό σαββατοκύριακο και Καλό Πάσχα