Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Η ερώτηση του κ. Στούπα

Τι τρέχει εκεί στα Ψαχνά;
Γιατί αυτή η σιωπή από πρώην και νυν;
Τα πράγματα άρχισαν και μπλέκουν επικίνδυνα.
Εδώ και πολύ καιρό, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, κρατούν μια περίεργη στάση σιωπής για το θέμα με την πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ!!!!
Την Πέμπτη μίλησε στον 96,5 ο κύριος Στούπας και έκανε ένα ερώτημα προς τον κ. Στούπα και τον κ. Μπουροδήμο. Σήμερα είναι Σάββατο και ούτε φωνή , ούτε ακρόαση!!!!
Γιατί άραγε;
Χθες το βράδυ δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα και ο κύριος ....
που μίλησε δήλωσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και μας είπε:
"Πρέπει να είναι ανόητος, αυτός που πιστεύει, πως θα δοθούν απαντήσεις και πως οι κύριοι Ψαθάς και Μπουροδήμος θα κοντραριστούν γ΄ αυτό το θέμα. Ξεχνάτε ΟΛΟΙ πως ο κύριος Ψαθάς πριν τις εκλογές μιλούσε για σκάνδαλα, αλλά όταν εκλέχθηκε δήμαρχος, τα ξέχασε όλα. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι τα εκατομμύρια που σπαταλήθηκαν για τον ξενώνα στη Στενή και κανείς δεν ξέρει που έχουν πάει. Ακούσατε τον κύριο Ψαθά να λέει κάτι; Αν δεν το κατάπιε αμάσητο, τότε γιατί δεν άνοιξε τον φάκελο και να τον έχει ψηλά στην ατζέντα; Κύριοι, προφανώς και υπάρχει κάτι που ενώνει ή φέρνει κοντά στην σιωπή τον κύριο Ψαθά και τον κ. Μπουροδήμο. Επειδή ακούω να μιλάνε για χρήματα των δημοτών, δημόσιο συμφέρον κλπ, σύντομα θα σας στείλω στοιχεία στα οποία θα μπορέσετε να έχετε ως βάση για ενδιαφέροντα ρεπορτάζ".
Κύριε Ψαθά και κύριε Μπουροδήμο, καλημέρα σας.