Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Κύριοι, κανείς δεν πρέπει να βάζει στην ζυγαριά κέρδη και ζημίες.
Μην λέτε ψέματα για να καλύψετε τις μαλακίες που κάνουν οι υπεύθυνοι της ομάδας.
Εδώ και πολλές αγωνιστικές ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είχε 'εξασφαλίσει" τον υποβιβασμό, για πολλούς και διάφορους λόγους. Η διοίκηση έκανε λάθος επιλογές, ο κόσμος της περιοχής γύρισε την πλάτη στην ομάδα και μοιραία ήρθαν τα μαντάτα!!! Γιατί λοιπόν αφού μιλάμε για περιττά έξοδα δεν αποχώρησε η ομάδα από το πρωτάθλημα ώστε να μην πληρώνει ποδοσφαιριστές, ....
προπονητές και να μην έχει έξοδα διαιτητών και μετακινήσεων;;;;;
Το παραμύθι των εξόδων, το ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια κλπ, το τσιμπάνε μόνο τα ψαράκια στον Κάραβο, αν υπάρχουν.
Ξέρετε κάτι; Αν, λέμε αν, ήθελαν οι διοικούντες θα πήγαιναν και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ. Το πως και το γιατί θα γινόταν αυτό, μπορούν να το καταλάβουν και τα μικρά παιδιά.
Σταματάμε εδώ, γιατί αυτοί που πήραν την απόφαση να μην πάνε, εγκλημάτησαν και έδωσαν δικαιώματα. Δεν τιμά τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ αυτή η συμπεριφορά, δεν τιμά την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και φυσικά δεν τιμά και τους ανθρώπους της ενημέρωσης οι οποίοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα, γιατί μπορεί οι διοικούντες να βγάλουν τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ "από τον τάφο" όπως ο Χριστός τον Λάζαρο και να πάνε να παίξουν με τον ΑΙΟΛΙΚΟ, αφού η ΕΠΟ δεν έχει ματαιώσει τον αγώνα.