Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Την άποψή μας γράψαμε

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, γράψαμε την άποψή μας για μια απόφαση του διαιτητή κυρίου Πόγκα και κάποιοι ευτυχώς ελάχιστοι έπεσαν να μας φάνε.
Σιγά κύριοι, γιατί θα σπάσετε αυγά και δεν είναι κατάλληλη εποχή, αφού τώρα τα μαζεύουν για να τα βάψουν την Μεγάλη Πέμπτη.
Οι διαιτητές πολλές φορές έχουν κάνει τραγικά λάθη και τέτοια επίθεση δεν δέχθηκαν.
Θα σας θυμίσουμε πως βρέθηκε διαιτητής ο οποίος ζήτησε από ....
παρατηρητή να απομακρύνει ανθρώπους της ενημέρωσης από τα δημοσιογραφικά του γηπέδου της Ερέτριας!!!!!!
Έγινε τίποτα; Έγινε τέτοιος χαμός; Έγινε τέτοιος διασυρμός;
Ο κ. Πόγκας έπρεπε να οδηγήσει το τηλεοπτικό συνεργείο σε σημείο που δεν θα ενοχλούσε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και δεν θα έβαζε σε κίνδυνο την ακεραιότητα ποδοσφαιριστών και όχι να το οδηγήσει εκτός γηπέδου.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ γνωρίζει τα γήπεδα καλύτερα από τον καθένα. Ας ορίζει λοιπόν και τις θέσεις ακριβώς, για να μην έχουμε παρατράγουδα.
Κύριοι, η δική μας θέση είναι καθαρή. Την έχουμε γράψει πολλές φορές. Καλοί διαιτητές δεν είναι αυτοί που μας χαϊδεύουν, ούτε αυτοί που μας επιτρέπουν να κάνουμε ότι θέλουμε μέσα στα γήπεδα.
Ο κ. Πόγκας δεν είναι φωνακλάς, δεν είναι επιθετικός και αυτό ίσως κάποιοι θα το εκμεταλλευθούν.
Θα επαναλάβουμε πως κανείς δεν πρέπει να φτάνει στο διασυρμό του άλλου και ιδιαίτερα όταν ξέρει πως ο κανονισμός είναι με το μέρος του διαιτητή.
Με διάλογο το θέμα θα είχε λυθεί.
Εμείς περιμένουμε την επίσημη θέση της ΕΠΣΕ, της Επιτροπής Διαιτησίας και του Συνδέσμου Διαιτητών, για το αν με βάση τον κανονισμό ο κ. Πόγκας είχε δίκιο ή όχι. 
Το αν το χειρίσθηκε σωστά είναι άλλο θέμα κύριοι.