Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Κυρίες και κύριοι, εσείς που ξαφνικά αγαπήσατε τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, ηρεμήστε και σταματήστε να βλέπετε παντού φαντάσματα και εχθρούς.
Το πρόβλημα της ομάδας είναι γνωστό και μην πουλάτε φούμαρα στον κόσμο.
Οι περισσότεροι είσθε λεφτάδες και μπράβο σας.
Κάποιοι μπορεί δικά τους λεφτά να μην έχουν, αλλά έχουν πρόσωπο και έχουν μαζέψει αρκετά χρήματα από επαγγελματίες του Βασιλικού και από ανθρώπους που πείσθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα.
Κάνουμε λάθος; Γιατί λοιπόν οι λεφτάδες και αυτοί που έχουν ....
πρόσωπο δεν κάνουν μια απλή συνεργασία ώστε να πάρουν προπονητές και ποδοσφαιριστές τα οδοιπορικά τους;
Κυκλοφορούν φήμες οι οποίες θέλουν πολλούς να μην έχουν πάρει τα οδοιπορικά τους, από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα. Αν έτσι είναι τα πράγματα, με τι ψυχολογία αυτή η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;
Συγνώμη δηλαδή, αλλά όλοι αυτοί οι οποίοι υποσχόταν πως μετά τον χορό της ομάδας θα έδιναν χρήματα, γιατί δεν έδωσαν;
Αυτοί οι οποίοι θα έμπαιναν στην διοίκηση και θα έβαζαν χρήματα, αρκεί να έφευγαν "οι κακοί" Γκάβαλης και Πασσάς, γιατί δεν έβαλαν χρήματα; 
Σύμφωνα με αυτά που ακούσαμε, ο κ. Ελευθεριάδης έβαλε περίπου 60.000 ευρώ!!!
Από το Βασιλικό, από διαφημίσεις, από χορηγίες και εκδηλώσεις πρέπει να μάζεψαν 30.000 ευρώ, αφού έχουν και πρόσωπο. Σύνολο δηλαδή περίπου 90.000 ευρώ!!!!
Που πήγαν κύριοι όλα αυτά τα χρήματα, αφού χρωστάτε σε προπονητές και ποδοσφαιριστές;
Συγνώμη, αλλά έχω την υποψία, πως το λάθος είναι στο ταμείο. Έχουμε την εντύπωση πως μιλάμε για ένα ποσόν 50.000 ευρώ, το οποίο κατά περίεργο τρόπο στα λόγια "μπαίνει" 2 φορές ως έσοδο στο ταμείο. Κύριοι, αλήθεια πόσες φορές πάτε στην τράπεζα για να βάλετε και να βγάλετε χρήματα στον λογαριασμό της ομάδας; Ελπίζουμε ο λογαριασμός να μην έχει αράχνιασε!!!!
Κυρίες και κύριοι που ξαφνικά αγαπήσατε τον ΛΗΛΑ, στο τέλος "οι κακοί" δεν θα μείνουν βουβοί.
Δεν θα σας κατηγορήσει κανείς γιατί η ομάδα δεν πήρε το πρωτάθλημα. Θα σας κατηγορήσουν όμως για το ότι χρησιμοποιήσατε τον ΛΗΛΑ, για την προσωπική σας προβολή και για να δηλώνετε παράγοντες.
Λεφτά δεν θα χάσετε, αλλά θέλει προσοχή για να μην χαλάσετε το πρόσωπο που έχετε στην κοινωνία!!!!!
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Ακόμη και την κλωστή και το βελονάκι που αγοράσατε θα πρέπει να είναι γραμμένο στο βιβλίο και τα λεφτά να έχουν περάσει από τον τραπεζικό λογαριασμό του ΛΗΛΑ, όπως έλεγε ο ταμίας της ομάδας, επί διοίκησης Κοτσίφη, ο οποίος είναι και σήμερα στο ΔΣ και δεν πιστεύουμε πως άλλαξε απόψεις.
Αυτά για να μην βγαίνουν και μιλούν για διαφάνεια κάποιοι, οι οποίοι έχουν πρόσωπο!!!!