Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η δικαίωση Παπακωνσταντίνου φαίνεται πως άφησε ασυγκίνητους κάποιους "φίλους του" στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και δεν βρήκαν τον χρόνο να βγάλουν ούτε μια ανακοίνωση, έστω για τα μάτια του κόσμου. Το χειρότερο όλων είναι πως κάποιοι ενοχλήθηκαν επειδή τα περισσότερα μέλη της Ένωσης αλλά και γενικότερα άνθρωποι του ποδοσφαίρου δημόσια δηλώνουν την πικρία τους, επειδή κάποιοι με πολύ βιασύνη, θέλησαν την παραίτηση Παπακωνσταντίνου. Φαίνεται πως ήξεραν από πρώτο χέρι, το τι θα ακολουθούσε και ήθελαν να κάνουν τα κέφια των εξυγιαντών, οι ....
οποίοι δεν μπόρεσαν να χωνέψουν ακόμη την στάση του κ. Παπακωνσταντίνου.
Αλήθεια δεν κατάλαβαν κάποιοι πως ότι κι αν γίνει πρόεδρος της ΕΠΣΕ για τα σωματεία, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, είναι ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου;
Κύριοι του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, θυμόσαστε τι έγινε και κάνατε δεκτή την παραίτηση Παπακωνσταντίνου και την αντικατάστασή του; Σας είχαν πει πως "θα σας ρίξουν" από την θέση σας!!!!
Πάσχα έχουμε και θα πάτε να κάνετε τον σταυρό σας. Ζητήστε και καμιά συγχώρεση, για το λάθος γιατί δεν έπρεπε να σας πείσει κανείς. Το επαναλαμβάνουμε. Αν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα φερέφωνά τους στην Εύβοια, δεν αποκαταστήσουν την αδικία, τότε η λύση είναι μία.
Στείλτε τους μια επιστολή και πείτε τους πως το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα παραιτηθεί και μέχρι τον Ιούνιο θα πάει σε εκλογές. 
Αυτή θα είναι μια έντιμη στάση, απέναντι στον φίλο και συνεργάτη σας Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
Αν ούτε αυτό δεν το τολμήσετε, λυπούμαστε αλλά θα υποχρεωθούμε να μιλήσουμε με την ίδια γλώσσα που μιλούν αυτοί που σας πείθουν και σας επιβάλλουν ακόμη και αυτούς με τους οποίους θα μιλάτε..
Εμείς δεν σας ενοχλούμε και δεν θα προσπαθήσουμε να σας πείσουμε να μην είσθε στρατιωτάκια.
Πιστεύουμε σ΄ εσάς και σεβόμαστε την προσωπικότητά σας. Άλλοι είναι αυτοί που δεν σας υπολογίζουν και σας χρησιμοποιούν.