Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η πρώτη καλημέρα σ΄ εσάς.
- Στην συνέχεια η καλημέρα στον Ενωσιακό προπονητή κύριο Γουρνά και τους ποδοσφαιριστές της REGION΄S CUP για την νίκη τους επί της αντίστοιχης της ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ με 2 - 0.
- Την καλημέρα μας και τα συλλυπητήριά μας στον κ. Γιώργο Πίσχινα, ο οποίος σήμερα αποχαιρετάει την μητέρα του και θα την συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία.
- Καλημέρα στην ΕΠΣΕ. Διοικούντες και προσωπικό ξέρουν πολύ καλά πως ποτέ δεν θέλουμε να τους δημιουργούμε προβλήματα, αλλά πρέπει να καταλάβουν οι διοικούντες....
πως δεν καταλαβαίνουμε από απαγορεύσεις. Με απαγορεύσεις, τσιτάτα και απειλές δεν θα σταθεί κανείς στα πόδια του ή στην καρέκλα του. Το προσωπικό της ΕΠΣΕ δεν θα το ενοχλήσουμε πλέον, για κανέναν λόγο. Οι κυρίες είναι αξιόλογες και πάντα εξυπηρετούσαν τους ανθρώπους της ενημέρωσης με τον καλύτερο τρόπο και πάντα με το οκ του προέδρου κ. Παπακωνσταντίνου και του Γραμματέα κυρίου Πίσχινα.Τώρα τα πράγματα άλλαξαν και ο κ. Ψαθάς κάνει άλλες επιλογές. Θέλει να μην μαθαίνουν τίποτα οι άνθρωποι της ενημέρωσης χωρίς πρώτα να δίνει αυτός την άδεια!!!!!
Φαίνεται πάντως πως ο κ. Ψαθάς, θέλει πρώτα να μαθαίνουν οι φίλοι του και μετά εμείς!!!
Αγαπητέ Δήμαρχε, κάνε ότι θέλεις. Δεν θέλουμε να στου στερήσουμε την χαρά να αισθανθείς ηγέτης. Εμείς θα κάνουμε ρεπορτάζ κι εσύ θα ψάχνεις να βρεις ποιος μας έδωσε στοιχεία.
Αυτόν τον δρόμο επέλεξες και από σεβασμό στον θεσμό, θα τον ακολουθήσουμε κι εμείς.
Στο τέλος θα δούμε ποιος θα χάσει.
Αργότερα σήμερα σου έχουμε και μια εκπληξούλα......