Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.. τα έχουν όλα έτοιμα!!!

Δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να μην γράφουμε την αλήθεια.
Αυτό θα κάνουμε και τώρα. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν υπάρχει πλέον ως ποδοσφαιρικό σωματείο σε διοικητικό επίπεδο.
Από την εποχή που ανέλαβαν την ομάδα ο κ. Τσαγκάρης, με τον κ. Κακαβά, τον κύριο Αναγνωστάκη και τους άλλους κυρίους, όλα έδειχναν το που θα βρισκόταν σήμερα η ομάδα.
Εμείς τα γράφαμε, αλλά κάποιοι δεν τα πίστευαν και ζούσαν στο δικό τους παραμύθι.
Τώρα η ομάδα είναι σε πραγματικό κίνδυνο και αυτοί που την διοικούν είναι ικανοί να συνεργαστούν και με τον διάβολο, αρκεί να μην ελεγχθούν και για να μην κληθούν....
να πληρώσουν για το κακό που έκαναν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Δεν έχουν καταλάβει όμως κάτι πολύ απλό. Οι καιροί είναι δύσκολοι και το ποδόσφαιρο έχει τα μαύρα του τα χάλια. Το μόνο που απομένει τώρα, είναι να βρεθούν μπροστά σε νέα προβλήματα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και η ΕΠΟ.
Το απόστημα έσπασε και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μπει στην εντατική, είτε το θέλουν οι κύριοι Αναγνωστάκης, Κακαβάς και Τσαγκάρης είτε όχι. Δεν είναι πλέον θέμα Γενικής Συνέλευσης. Το θέμα έχει ξεφύγει από αυτό το επίπεδο. Το αστειάκι τελείωσε. Υπάρχει χρόνος πλέον, ώστε η ομάδα ν΄ αποκτήσει διοίκηση και να ξεκινήσουν όλα από την αρχή.
Η όποια νέα διοίκηση δεν θα έχει κανέναν από όλους αυτούς τους κυρίους, οι οποίοι την έφτασαν εδώ που είναι σήμερα. Αυτοί οι κύριοι θα πρέπει να έχουν το χρόνο, ώστε να προσπαθήσουν να απαντήσουν στα πως και τα γιατί που θα προκύψουν από τον έλεγχο.
Μπορεί αυτοί οι κύριοι, να έχουν τον τρόπο τους και να έχουν προσελκύσει κάποια άτομα, για να την βγάλουν καθαρή, αλλά τους το γράφουμε.
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.