Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Καμία αγωνία

Εμείς δεν έχουμε καμία αγωνία για το αύριο του ΛΗΛΑ Βασιλικού.
Αγωνία έχουν αυτοί οι οποίοι πίστευαν πως "τ΄ αυγά τα αλωνίζουν και δεν τα κάνουν κότες". Τώρα έμαθαν και καλά θα κάνουν να τελειώσουν εδώ το ταξίδι τους ως παράγοντες!!!!
Αν ήταν παράγοντες θα ήξεραν πως στο ποδόσφαιρο, όταν έχεις μπροστά σου 10 αγωνιστικές, δεν περιμένεις να κάνεις τον μάγκα σε μία από αυτές και να μην προσέχεις παιχνίδι - παιχνίδι.
Όλοι είχαν φτάσει στον αγώνα με την ΕΡΕΤΡΙΑ και υποτίμησαν τις άλλες ομάδες.
Περίμεναν πως και πως να πάνε στον....
αγώνα με την ΕΡΕΤΡΙΑ, να κόψουν 1.000 εισιτήρια, να κερδίσουν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Φαίνεται πως τους είχε πείσει ο Χρηστάρας ο οποίος είπε πως σε ισοβαθμία με την Ερέτρια το πρωτάθλημα θα το πάρει ο ΛΗΛΑΣ, αφού θα έχει δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Κύριοι, ξεχάσατε την ΑΙΔΗΨΟ, την ΚΑΣΤΕΛΛΑ, την ΑΡΤΑΚΗ, την ΣΚΕΠΑΣΤΗ, τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Κύριοι για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΛΗΛΑΣ θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του προς τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και να κερδίσει και τις 6 αγωνιστικές που απομένουν!!!!
Είναι λυπηρό κάποιοι να βλέπουν Γ΄ Εθνική και να κάνουν ασκήσεις επί χάρτου και δηλώσεις "στα καφέ" του Βασιλικού, αλλά να μην μπορούν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν.
Λεφτά υπάρχουν, αλλά οι τσέπες κάποιων έχουν καβούρια. Προσπαθούν να πείσουν άλλους να δώσουν λεφτά για να κάνουν αυτοί πασαρέλα στο γήπεδο!!!
Κυρίες και κύριοι, εμείς βάλαμε πλάτη και το ξέρουν πολλοί. Βρήκαμε όμως μαχαίρια στην πλάτη μας, από την ώρα που η ΕΡΕΤΡΙΑ με τα δικά της λάθη, "έχασε το φως της".
Το θέμα ποιο είναι;
Το θέμα είναι πως η ΕΡΕΤΡΙΑ κατάλαβε πολλά και διόρθωσε τα πάντα.
Οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ, δεν κατάλαβαν τίποτα και ανέβηκαν στα καλάμια.
Κυρίες και κύριοι, αν πέσεις στην βαθμολογία, με κάποια προσπάθεια μπορείς να ξανασηκωθείς.
Αν το καλάμι που έχεις ανέβεις σπάσει και πέσεις εσύ που το έχεις καβαλήσει, θα τραυματισθείς και φυσικά δεν θα μπορέσεις να ξανασηκωθείς.