Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς μετράμε την κάθε λέξη που γράφουμε, γιατί σεβόμαστε εσάς και δεν θέλουμε να μας διαψεύδουν τα γεγονότα. Θέλουμε αυτά που γράφουμε να είναι αυτά που θα συμβούν και έτσι εσεις θα μπορείτε να λέτε πως αφού....
το έγραψε το apopsignomi είναι γεγονός.
- Θέμα από χθες το βούλευμα εναντίον του κυρίου Παπακωνσταντίνου και πολλών άλλων, το οποίο επέστρεψε ο Αρειος Πάγος χωρίς να το φορτώσει με κακουργήματα όπως ήθελαν οι εξυγιαντές.
Η άποψή μας είναι γνωστή και ουδέποτε πιστέψαμε αυτές τις αθλιότητες. Δυστυχώς όμως οι αντίδραση κάποιων φίλων του δεν ήταν η πρέπουσα αφού με πολύ βιασύνη έκαναν ότι μπορούσαν για να τον οδηγήσουν εκτός ΕΠΣΕ. Μπορούσαν να αντιδράσουν με άλλα μέσα, αλλά φαίνεται πως απέβλεπαν στο να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη.
Την καλημέρα μας στον κύριο Ψαθά, ο οποίος πήρε την θέση του κυρίου Παπακωνσταντίνου, γιατί δεν ήθελε να περιμένει άλλο και ήθελε να κάνει πράξη την απαράδεκτη εντολή του υπουργείου και των εξυγιαντών!!!
Ο κύριος Ψαθάς έπεισε και τους άλλους φίλους του Παπακωνσταντίνου, να κάνουν γρήγορα για να μην χάσουν κι αυτοί την θέση τους!!!!
Κύριοι ήσασταν μια παρέα. Όλοι μαζί επρεπε να στηριξετε τον προεδρο σας και όχι να τον αδειασετε. 
Όλα τ' άλλα είναι για μικρά παιδιά. 
Εμείς τα είχαμε γράψει, αλλά ο κ. Ψαθας έδειξε βιασύνη.