Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΑΙΟΛΙΚΟΣ -ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Διαβάσαμε στην ηλεκτρονική έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ πως ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ την τελευταία αγωνιστική δεν θα ταξιδέψει για ν΄ αντιμετωπίσει τον ΑΙΟΛΙΚΟ.
Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, γιατί πιστεύουμε πως οι διοικούντες την ομάδα δεν θα κάνουν αυτό το λάθος. Δεν είναι μόνο η τιμωρία. Είναι και ο διασυρμός της ομάδας. Μπορεί να είναι τελευταία αγωνιστική, αλλά το να μην πας στο γήπεδο είναι το χειρότερο για μια ομάδα.
Αν κάποιοι επικαλεσθούν το οικονομικό δεν θα λένε την αλήθεια.
Η δική μας άποψη είναι πως αν είναι απόφαση του ....κυρίου Κατσινόπουλου είναι λάθος και θα πρέπει να την ανακαλέσει αμέσως. Η ομάδα θα πρέπει να εμφανισθεί στο γήπεδο έστω και με λίγα άτομα στην αποστολή.
Πρόεδρε κύριε Κατσινόπουλε, μπορεί να σας έχει ενοχλήσει η αδιαφορία πολλών, αλλά μην προσθέτετε ένα ακόμη λάθος, στα πολλά που έγιναν την περίοδο 2017 - 2018 και κόστισαν σ΄ εσάς αλλά και στην ομάδα.
Πρόεδρε κύριε Κατσινόπουλε, είσθε ένας άνθρωπος που μάτωσε γι΄ αυτή την ομάδα. Δεν σας στήριξαν και έχετε παράπονα. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ όμως μ΄ εσάς στη διοίκηση κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε κατηγορία. Δεν κατάφερε να παραμείνει σ΄ αυτή, αφού έγιναν λάθη στις επιλογές ποδοσφαιριστών και προπονητών. Στην Γ΄ Εθνική όμως δεν είναι για να μένει καμία ομάδα. Εκεί πρέπει να περνάς και να φεύγεις. Θέλει ανάλυση αυτό και δεν θα το κάνουμε τώρα.
Πρόεδρε κύριε Κατσινόπουλε, πράγματι κάποιοι από ευθιξία και μόνο, όχι στην Μυτιλήνη δεν πρέπει να ταξιδέψουν, αλλά θα έπρεπε ήδη να είχαν φύγει από την ομάδα. Δυστυχώς παραμένουν σ΄ αυτή γιατί ο Κατσινόπουλος πληρώνει. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ να πάει στην Μυτιλήνη με μια μικρή αποστολή νέων παιδιών κι αν θέλετε χωρίς τον προπονητή. Η ομάδα πλήρωσε πολλά ταξιδάκια αναψυχής για κάποιους. Το τελευταίο κάποιοι να μην το απολαύσουν.
Το τελευταίο κύριε πρόεδρε πλήρωσέ το για την ιστορία του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ και μόνο.
Και κάτι ακόμη κύριε πρόεδρε.
Δεν ξέρουμε την απόφασή σου για το αν θα παραμείνεις ή όχι στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, αλλά πιστεύουμε πως πρέπει να μείνεις και να δημιουργήσεις μια ομάδα υγιή.