Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε.
- Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δυστυχώς έχει μπει σε μια άσχημη περίοδο και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση.
Δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε κανέναν, αλλά πλέον είναι γεγονός πως υπάρχουν στο χώρο οι αδιάφοροι, οι κουρασμένοι, οι αδιάβαστοι, οι άσχετοι, αυτοί που κρύβουν τα προβλήματα, αυτοί που θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως είναι πάνω απ΄ όλους και πολλές άλλες κατηγορίες ανθρώπων οι οποίοι πιστεύουν πως ελέγχουν.....
τα πάντα και είναι στο απυρόβλητο.
Χθες σε αγώνες κυπέλλου έγιναν πολλά μαζί, με αποκορύφωμα αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο της ΔΡΟΣΙΑΣ.
Διαιτητές οι οποίοι παίζουν σε επαγγελματικές κατηγορίες, επέτρεψαν να κάνουν οι ομάδες 5 αλλαγές!!!!  Δεν θα κρίνουμε το γιατί από κάποια ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε η 5η αλλαγή της ΔΡΟΣΙΑΣ και η 5η αλλαγή του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και θα κριθεί από τους αναγνώστες του.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι διαιτητές κύριοι Λάμπρου, Κωνστάντιος και Πριόνας δεν κάλυψαν το ένα μεγάλο λάθος με μια παράνομη πράξη στην συνέχεια. Θέλουμε δηλαδή να πιστεύουμε πως "δεν ξέχασαν" να γράψουν την 5η αλλαγή στο φύλλο αγώνα.
Κύριοι δεν υπάρχει πουθενά κανονισμός που να επιτρέπει 5η αλλαγή. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.
Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες των διαιτητών, αλλά και των ομάδων.
Άγνοια κανονισμών δεν μπορεί να υπάρχει. Είναι όλοι τους υποχρεωμένοι να ξέρουν τους κανονισμούς και να μην ξεχνάνε οι ομάδες πως όταν δήλωσαν συμμετοχή, υπέγραψαν πως έλαβαν γνώση των κανονισμών και των προκηρύξεων.
Δεν ξέρουν άραγε ο κ. Ζέρβας και ο κύριος Αντωνόπουλος τους κανονισμούς. Δεν τους ξέρουν ούτε οι Γενικοί Αρχηγοί των ομάδων της ΔΡΟΣΙΑΣ και της ΑΡΤΑΚΗΣ;
Αν στο φύλλο αγώνα που θα πάει στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν είναι γραμμένες οι 5 αλλαγές και των 2 ομάδων, τότε οι ευθύνες είναι πολλοί σοβαρές, για τους διαιτητές, αλλά και για τους δύο αρχηγούς των ομάδων οι οποίοι υπέγραψαν.
Πάμε τώρα παρακάτω.
Από πότε στα γήπεδα κι ενώ ο αγώνας είναι σε εξέλιξη φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία είναι εντός αγωνιστικού χώρου;;;;;;;
Μήπως όλα αυτά ήρθαν με τα νέα συστήματα των εξυγιαντών;
Κύριοι διαιτητές και κύριοι παρατηρητές, πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν.
Την ώρα που οι ομάδες εκτελούσαν πέναλτι στην Δροσιά και στο Μπούρτζι, υπήρχαν φωτογράφοι και τηλεοπτικό συνεργείο εντός αγωνιστικού χώρου!!!!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ΔΡΟΣΙΑ και ΑΡΤΑΚΗ πρέπει να αποκλεισθούν από την συνέχεια του Κυπέλλου Εύβοιας, αφού και οι δύο χρησιμοποίησαν περισσότερους ποδοσφαιριστές από αυτούς που λένε οι κανονισμοί και δεν έχουν καμία δικαιολογία. όφειλαν να γνωρίζουν τον κανονισμό.
Φυσικά οι ευθύνες των διαιτητών είναι μεγάλες και για τις αλλαγές και για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο μη ποδοσφαιριστών.
Οποιαδήποτε άλλη απόφαση, θα είναι "μαγείρεμα" χωρίς υπερβολή.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ οφείλει να τηρήσει τους κανόνες, εκτός κι αν τα θυσιάσουμε όλα εξ αιτίας των εκλογών που έρχονται.
Τα λάθη των διαιτητών σε σφυρίγματα κατά την διάρκεια ενός αγώνα, σίγουρα υπάρχουν, αλλά μπορούμε να γράψουμε πως είναι και ανθρώπινα ή πως τόσο ξέρουν τόσο κάνουν.
Καλημέρα σας.