Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Την Καλημέρα μας στον Αμαρυνθιακό

Θέλουμε να στείλουμε την καλημέρα μας στους ανθρώπους του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και να τους πούμε πως τα σχόλιά μας δεν έχουν στόχο την ομάδα. Είναι η άποψή μας χωρίς εμπάθειες και σκοπιμότητες. Φυσικά και βλέπουμε τις όποιες προσπάθειες κάνει η διοίκηση, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έχει στόχο την άνοδο στην Α΄κατηγορία και μακάρι να τα καταφέρει.
Τα γράφουμε αυτά γιατί δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από αναγνώστη ο οποίος ει στην Αμάρυνθο και όπως μας είπε αγαπάει την ομάδα και την βοηθάει όσο μπορεί.
Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, θα μπορούσαμε να το πάμε αλλιώς και να....
βγάλουμε κακίες, αλλά δεν το κάνουμε ποτέ αυτό και για καμία ομάδα. Δεν έχουμε καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση από την διοίκηση του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ. Ποτέ δεν μας έχουν στείλει κάποιο δελτίο τύπου κι εμείς το αγνοήσαμε ή το πετάξαμε στο καλάθι των αχρήστων όπως μας είπες. Μπορεί να μας έχουν στην μαύρη λίστα για κάποιους λόγους, αλλά δεν παρεξηγούμε κανέναν. Οτιδήποτε μας στέλνουν οι ομάδες το ανεβάζουμε χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση ή απαίτηση. Αν ξέρεις κάτι άλλο που εμείς δεν ξέρουμε, ας απαντήσει η διοίκηση.
Φίλες και φίλοι του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, η επικοινωνία πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, γιατί όταν μια ομάδα λειτουργεί σωστά το κομμάτι της επικοινωνίας, πετυχαίνει και ευκολότερα τους στόχους της.