Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Συγνώμη κύριε Ελευθεριάδη

Να ζητήσουμε συγνώμη από τον κύριο Γιάννη Ελευθεριάδη, επειδή θα αναφερθούμε στον ίδιο, αλλά θα γράψουμε αυτό που αισθανόμαστε.
Ο κ. Ελευθεριάδης πέρασε ως πρόεδρος από την ΑΕΚ Χαλκίδας, από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, ενώ σήμερα είναι απλό μέλος του ΔΣ του ΛΗΛΑ, χωρίς όμως να συμμετέχει ενεργά στα της ομάδας.
Τελευταία το όνομά του ακούσθηκε στο διοικητικό θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά και στο θέμα των εκλογών για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Άποψή μας είναι πως όλα αυτά συμβαίνουν σε μια ...
εποχή κατά την οποία ο κ. Ελευθεριάδης έχει ρίξει όλο το βάρος στα μαγαζιά του και καλά κάνει.
Επειδή όμως όλοι ξέρουν πως έχει πάθος για το ποδόσφαιρο, πάνε και του ζητάνε να ενεργοποιηθεί και πάλι και να δημιουργήσει μια διοίκηση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και γιατί όχι ένα ψηφοδέλτιο για την ΕΠΣΕ.
Αυτοί που συζητάνε μαζί του, φροντίζουν ώστε τα νέα να κυκλοφορούν γρήγορα και ουσιαστικά να τον εκθέτουν, αφού στο τέλος τίποτα δεν θα γίνει από αυτά και απλά ο ίδιος θα έχει βάλει απέναντί του, πολλούς και ανάμεσα στους πολλούς είναι και φίλοι του. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνει κόσμο από τα μαγαζιά του και φορτώνει προβλήματα στις πλάτες του.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμάς "μας έχει στολίσει" κανονικά, αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να συνεχίσουμε να γράφουμε την άποψή μας.
Δεν θα του κάνουμε υποδείξεις, αλλά θα του προτείνουμε να ρίξει μια ματιά για να διαπιστώσει πότε τον στήριξαν αυτοί που του ζητούν να  ενεργοποιηθεί και πάλι και να αναρωτηθεί το γιατί αυτοί που του κάνουν προτάσεις δεν βγαίνουν μπροστά.