Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ βρίσκει τον δρόμο του και οι ποδοσφαιριστές πίστεψαν τα όσα τους είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό την Κυριακή. Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα γυρίσει απλά σελίδα, αλλά θ΄ ανοίξει ένα νέο βιβλίο με πολλές σελίδες τις οποίες ως ομάδα πλέον θα πρέπει να τις γεμίσει με επιτυχίες.
- Την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ μπορεί να την θέλουν πολλοί, αλλά πάνε με άδεια χέρια ν΄ αντιμετωπίσουν αυτούς που έχουν τα καλύτερα εργαλεία...  Επειδή κάποιων τα ονόματα έπαιξαν αλλά δεν θ΄ ασχοληθούν με τις εκλογές της ΕΠΣΕ, θα πρέπει να τους βγάλουμε από το κάδρο και να τους πούμε πως φίλοι τους δεν είναι αυτοί που τους φουσκώνουν τα μυαλά, αλλά....
αυτοί που τους τα λένε χύμα.
Όποια κυρία ή όποιος κύριος θέλει αντίπαλο ψηφοδέλτιο για την παρέα Παπακωνσταντίνου, Πίσχινα και των άλλων κυρίων, ας μπει μπροστά και όχι να προσπαθεί να ρίξει άλλους στον λάκκο. 
- Αύριο για μας κλείνει οριστικά ένα κεφάλαιο και από την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ανοίγει ένα νέο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους και θα το κάνουμε μ΄ έναν δικό μας τρόπο πολύ γρήγορα. Σήμερα προκαταβολικά θα στείλουμε ένα ευχαριστώ στον άρχοντα τον κ. Ηλία Θαλάσση, ξέρει αυτός.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν αλλάζει τους στόχους του και δεν θα χάσει την ψυχραιμία του. Ξέρουν οι άνθρωποι πως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει ποτέ τα Χριστούγεννα.  Κρατούν την τύχη στα χέρια τους και δεν θα το αναλύσουμε αυτό γιατί δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε κανέναν. 
- Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας έχει πολύ δρόμο ακόμη και κανείς δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος και πρώτα απ΄ όλα δεν πρέπει να κάνει κινήσεις οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτα την όποια ομάδα υπηρετούν. Θα ξαναγράψουμε πως στην κάθε ομάδα, ο παράγοντας είναι παράγοντας, ο προπονητής προπονητής, οι ποδοσφαιριστές ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι φίλαθλοι. Όταν ο ένας μπαίνει στα χωράφια των άλλων, υπάρχει θέμα.
- Δεν διαβάσαμε καμία ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών ή της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για το θέμα των υποψηφίων παρατηρητών και διαιτητών. Δεν είδαμε κανένα νέο όνομα από την Εύβοια. Κόπηκαν ΟΛΟΙ; 
- Δεν ξέρουμε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο, αλλά στο ποδόσφαιρο οι καταιγίδες κάνουν την εμφάνισή τους κι όταν έχει καλό καιρό!!!